184
Ο Καραλής ολοκλήρωσε την τελευταία του προσπάθεια και θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς του | REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Η αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του μετά τον τελικό του επί κοντώ

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 17:07
Ο Καραλής ολοκλήρωσε την τελευταία του προσπάθεια και θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς του
|REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Η αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του μετά τον τελικό του επί κοντώ

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 17:07

Παρά το γεγονός πως βρισκόταν για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο σπουδαίος αθλητής είναι και ότι σίγουρα το μέλλον του επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις.

Ο 21χρονος επικοντιστής πραγματοποίησε μία συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό του επί κοντώ και τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση φτάνοντας μία ανάσα από τα μετάλλια.

Tokyo 2020 Olympics – Athletics – Men’s Pole Vault – Final – Olympic Stadium, Tokyo, Japan – August 3, 2021. Emmanouil Karalis of Greece shows a message of gratefulness. REUTERS/Andrew Boyers

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.80μ., ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ κι αφήνοντας πίσω του αρκετούς αντιπάλους στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 5.87μ. και μετά το τέλος του τρομερού αγώνα του, έκανε μία αφιέρωση στους γονείς του. «Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά», ήταν το μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...