338
Η Lady Gaga στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ και του πρίγκιπα Χάρι | Apple TV+

H Lady Gaga αποκαλύπτει το ψυχωσικό επεισόδιο που πέρασε χρόνια μετά τον βιασμό της

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 14:46
Η Lady Gaga στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρεϊ και του πρίγκιπα Χάρι
|Apple TV+

H Lady Gaga αποκαλύπτει το ψυχωσικό επεισόδιο που πέρασε χρόνια μετά τον βιασμό της

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 14:46

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι μετά τον βιασμό που υπέστη από μουσικό παραγωγό στα 19 της, έμεινε έγκυος, και μετά από χρόνια, κατέρευσε σωματικά και ψυχικά και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η Lady Gaga είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής των Οπρα Γουίνφρεϊ και πρίγκιπα Χάρι, «The Me You Can’t See» στο Apple TV+, που εστιάζει στην ψυχική υγεία διάσημων και μη ανθρώπων με φόντο τις ιστορίες τους.

Η καλλιτέχνης είχε μιλήσει για τον βιασμό της για πρώτη φορά, το 2014, αλλά δεν είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες. Η κατάρρευσή της ήρθε μετά από χρόνια και το επεισόδιο την ταλαιπωρούσε ακόμα, είπε, όταν κέρδισε το Οσκαρ, το 2019, για την ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται».

«Ημουν 19 ετών όταν ένας παραγωγός μού είπε να βγάλω τα ρούχα μου και αρνήθηκα. Εφυγα και μου είπαν ότι θα έκαιγαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και μετά δεν θυμάμαι καν τι συνέβη», εξομολογήθηκε η Lady Gaga πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Η τραγουδίστρια έχει πάρει την απόφαση να μην κατονομάσει τον παραγωγό αλλά και κανέναν από εκείνους που της έκαναν πόλεμο στα πρώτα της βήματα. Δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της. «Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη» δήλωσε και περιέγραψε πώς μετά από χρόνια είχε έντονους πόνους και αδυναμία σε όλο της το σώμα και πήγε σε νοσοκομείο.

Αφού της έκαναν πολλές εξετάσεις χωρίς να βρουν κάτι, την παρέπεπεμψαν σε ψυχίατρο.

Η Lady Gaga είπε ότι ο ψυχικός κλονισμός της διήρκεσε δυόμισι χρόνια. «Στην αρχή αισθανόμουν πολύ πόνο σε όλο μου το σώμα, μετά δεν αισθανόμουν καθόλου το σώμα μου, ήταν μουδιασμένο, και ήμουν άρρωστη επί εβδομάδες. Ηταν ο πόνος που είχα νιώσει και στον βιασμό. Ημουν άλλος άνθρωπος. Το σώμα θυμάται. Με βίασε και με πέταξε έγκυο σε μία γωνία γιατί έκανα εμετό».

Η ίδια πρόσθεσε ότι παίρνει φάρμακα ακόμα για να παραμείνει ισορροπημένη και ότι μετά από χρόνια θεραπείας έχει βρει τον τρόπο να σηκώνει τον εαυτό της από τα πατώματα. Αλλά, είπε, το παραμικρό ερέθισμα μπορεί να την μεταφέρει στην ίδια κατάσταση σωματικού και ψυχικού πόνου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...