315
Ενα από τα άγνωστα αντικείμενα όπως καταγράφηκε από αμερικανικό μαχητικό | Αμερικανικό υπουργείο Αμυνας

UFO: Υπόθεση… ρουτίνας για τους πιλότους του αμερικανικού Ναυτικού

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 14:04
Ενα από τα άγνωστα αντικείμενα όπως καταγράφηκε από αμερικανικό μαχητικό
|Αμερικανικό υπουργείο Αμυνας

UFO: Υπόθεση… ρουτίνας για τους πιλότους του αμερικανικού Ναυτικού

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2021, 14:04

Αυτό που έβλεπαν οι πιλότοι του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο. Ενα ιπτάμενο αντικείμενο που δεν έμοιαζε να έχει καυσαέρια, δεν είχε κάποια εμφανή μηχανή να το κινεί και γενικά έδινε μία εντύπωση μυστηριώδους ακόμα και επικίνδυνου αεροσκάφους.

Αλλά ήταν και εξαιρετικά συχνό. Τα έβλεπαν πριν από λίγα χρόνια σχεδόν κάθε μέρα για ένα διάστημα δύο ετών.

Παρά τις αλλεπάλληλες θέασεις, οι αμερικανικές Ενοπλες Δυνάμεις αλλά ούτε και οι ίδιοι οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν κάποια απάντηση για το τι μπορεί να είναι αυτά τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Οσο κι αν το μυαλό μας πάει στους εξωγήινους και όσο και αν οι περιγραφές μοιάζουν με τις υποτιθέμενες θεάσεις ιπτάμενων δίσκων, οι αμερικανικές Αρχές προτιμούν περισσότερο γήινες εξηγήσεις.

Το Πεντάγωνο τις επόμενες εβδομάδες θα δημοσιοποιήσει έκθεση που θα καταγράφει όλα όσα γνωρίζει η αμερικανική κυβέρνηση για αυτά τα ΑΤΙΑ, γράφει η Washington Post.

Στην  δημοσιογραφική εκπομπή «60 Minutes» που θα μεταδοθεί την Κυριακή, πέρα από την αποκάλυψη για τις εξαιρετικά συχνές θεάσεις, υπάρχει και μία περιγραφή, που γίνεται για πρώτη φορά δημόσια, η οποία αν μη τι άλλο προκαλεί ανησυχία.

Απόστρατος σήμερα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ανέφερε ότι είδε (μαζί με άλλους τρεις) ένα τέτοιο άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό το 2004. Ηταν λευκό και είχε το μέγεθος του μαχητικού αεροσκάφους, ενώ η κίνηση του ήταν εντελώς απρόβλεπτη. Τα αεροσκάφη του Ναυτικού πετούσαν άοπλα, με τους ιπταμένους να φοβούνται ότι μπορεί το άγνωστο αντικείμενο να τους επιτεθεί, χωρίς να μπορούν να αμυνθούν.

Τα ATIA που έχουν δει οι πιλότοι στον Ατλαντικό είναι ένας κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Δεν πρόκειται ούτε για drone, ούτε για μπαλόνια (όπως είναι τα μετεωρολογικά, για παράδειγμα), αλλά ούτε και για διαστημικά σκουπίδια. Φαίνεται ότι ενσωματώνουν κάποια άγνωστη ως σήμερα τεχνολογία.

Εξόχως ύποπτο για τις αμερικανικές Αρχές είναι το ότι τα αντικείμενα αυτά κάποιες φορές έχουν εντοπιστεί να πετούν γύρω από αμερικάνικες βάσεις. Για ποιο λόγο και από ποιον σταλμένα, παραμένει άγνωστο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...