285
Ακριβοπούλου εναντίον Τσακαλώτου για το «Πορτοσάλτε της Αριστεράς» | CreativeProtagon

H Ακριβοπούλου εκνευρίστηκε με Τσακαλώτο για το «αριστεροί Πορτοσάλτε»: «Ε όχι και αυτοκριτική για την ΕΡΤ!»

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 17:05
Ακριβοπούλου εναντίον Τσακαλώτου για το «Πορτοσάλτε της Αριστεράς»
|CreativeProtagon

H Ακριβοπούλου εκνευρίστηκε με Τσακαλώτο για το «αριστεροί Πορτοσάλτε»: «Ε όχι και αυτοκριτική για την ΕΡΤ!»

Protagon Team Protagon Team 20 Σεπτεμβρίου 2019, 17:05

Οι δηλώσεις αυτοκριτικής από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ (εδώ) με τους -κατά δήλωσή του- «αριστερούς Πορτοσάλτε» που επί τέσσερα επιδόθηκαν σε μία ακατάσχετη κυβερνητική προπαγάνδα, δεν ήχησαν καλά στα αυτιά της Κατερίνα Ακριβοπούλου, μίας από τις πλέον εμβληματικές παρουσίες της εποχής ΣΥΡΙΖΑ στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής – ναυαρχίδα της συριζαϊκής προπαγάνδας, «Δεύτερη Ματιά», εξανέστη: «ε όχι και αυτοκριτική παιδιά!», έγραψε σε ανάρτησή της, χύνοντας στη συνέχεια δηλητήριο για τον επικεφαλής της κίνησης των 53+.

«Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών», σημείωσε με νόημα η μέχρι προτινος «δυνατή φωνή του ΣΥΡΙΖΑ» στη δημόσια τηλεόραση (σ.σ. προφανώς η σύγκριση ήταν με τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο άλλωστε είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στην εκπομπή της για να απαντήσει στους επικριτές του).

Η κυρία Ακριβοπούλου δεν έμεινε μόνο στην έκφραση δυσαρέσκειας και τις (αινιγματικές) αιχμές για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αλλά μίλησε ανοικτά για «απροκάλυπτη και χολερική κριτική» σε βάρος της.

«Πρόκειται λοιπόν για απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η ‘συριζαϊκή’ ΕΡΤ είχε το… θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές- και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε», παρατήρησε σε μία περίεργη κρίση αυτογνωσίας (ίσως λόγω του έντονου εκνευρισμού της), για να καταλήξει με μία ακόμη «μπηχτή» για τον πρώην υπουργό Οικονομικών,  αλλά και μία προειδοποίηση σε περίπτωση που επιμείνει σε αντίστοιχες δηλώσεις.

« Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…», έγραψε κλείνοντας την απάντησή της στον κ. Τσακαλώτο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...