177
Ο Πάπας εγκρίνει ό,τι γράφεται στο όνομά του μέσω των κοινωνικών δικτύων | Vatican Media/Handout via REUTERS

Πώς κι έκανε like στη σέξι Βραζιλιάνα ο λογαριασμός του Πάπα στο Instagram;

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2020, 10:42
Ο Πάπας εγκρίνει ό,τι γράφεται στο όνομά του μέσω των κοινωνικών δικτύων
|Vatican Media/Handout via REUTERS

Πώς κι έκανε like στη σέξι Βραζιλιάνα ο λογαριασμός του Πάπα στο Instagram;

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2020, 10:42

Εξηγήσεις από το Instagram ζήτησε το Βατικανό γιατί ο λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου στο κοινωνικό δίκτυο εμφανίστηκε να κάνει like σε φωτογραφία ελαφρώς ενδεδυμένης Βραζιλιάνας.

Πώς ο επίσημος λογαριασμός του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας βρέθηκε να εγκρίνει αυτή τη φωτογραφία της Νατάλα Γκαριμπότο, είναι μυστήριο. Τo like εμφανίστηκε στις 13 Νοεμβρίου και αναιρέθηκε την επόμενη ημέρα.

Αυτή είναι η ανάρτηση που «άρεσε» στον Πάπα

Το λάθος (;) έσπευσε να εκμεταλλευτεί η εταιρεία που μανατζάρει την Γκαριμπότο, που είναι μοντέλο. Αναδημοσίευσε το screenshot με το like και το συνόδευσε με το μήνυμα: «Πήραμε την επίσημη ευλογία του Πάπα».

Διόλου άσχημα, καθώς η Γκαριμπότο έχει 2,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, αν και ο Πάπας Φραγκίσκος έχει τους τριπλάσιους (7,4 εκατομμύρια).

Εκπρόσωπος της Αγίας Εδρας δήλωσε στον Guardian ότι αποκλείεται το like να προήλθε από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του Πάπα στα κοινωνικά δίκτυα, άρα ζητούνται εξηγήσεις από το Instagram. Ο ίδιος ο Ποντίφικας σπανίως γράφει κάτι, εγκρίνει πάντως ό,τι δημοσιεύεται στο όνομά του – αλλά όχι τα like.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...