847
«Θαυμάστε τη γυναίκα μου» λέει ο Τομ Χανκς στους φωτορεπόρτερ, δείχνοντας τη Ρίτα Γουίλσον στο κόκκινο χαλί | REUTERS

«Γεια σας στην Ελλάδα»: Ο χαιρετισμός της Ρίτα Γουίλσον με τον Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:52
«Θαυμάστε τη γυναίκα μου» λέει ο Τομ Χανκς στους φωτορεπόρτερ, δείχνοντας τη Ρίτα Γουίλσον στο κόκκινο χαλί
|REUTERS

«Γεια σας στην Ελλάδα»: Ο χαιρετισμός της Ρίτα Γουίλσον με τον Τομ Χανκς στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:52

Δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί την Ελλάδα, ακόμα και στα Οσκαρ, η Ρίτα Γουίλσον, που πήγε στην τελετή μαζί με τον πρόσφατα πολιτογραφημένο έλληνα σύζυγό της και υποψήφιο για Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, Τομ Χανκς.

«Γεια σας στην Ελλάδα», ήταν ο χαιρετισμός που απηύθυνε στην κάμερα του καναλιού «Ε», την ώρα που το ζεύγος βρισκόταν στο κόκκινο χαλί.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε ότι επόμενο βήμα της καριέρας της είναι οι συναυλίες της στη Νότια Κορέα, στο πλαίσιο της προώθησης του τέταρτου άλμπουμ της, για το οποίο είχε εμφανιστεί το περσινό καλοκαίρι και στη σκηνή του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Ο Χανκς –υποψήφιος για την ταινία «Α beautiful day in the neighborhood», αλλά έχασε από τον Μπραντ Πιτ– εμφανίστηκε ιδιαίτερα κεφάτος, προκαλώντας σε διαγωνισμό κάμψεων έναν… στρατιωτικό στο κόκκινο χαλί, αλλά και ευγνώμων για την υποψηφιότητά του στην ίδια κατηγορία με άλλους ηθοποιούς-«θεούς», όπως τους αποκάλεσε. «Είναι μία υπέροχη βραδιά για την οικογένεια. Νομίζω ότι το σημαντικό που οφείλω να πω είναι ότι αυτή είναι μία πολύ υπέροχη προσωπική στιγμή, το να βρίσκομαι εδώ, μπροστά σε ένα κοινό 7 δισ. τηλεθεατών».

Ο 63χρονος Τομ Χανκς συναγωνίζεται τον αξιωματικό σε… κάμψεις  -Twitter

Και συνέχισε με το γνωστό χιούμορ του, λέγοντας ότι όποιοι χάνουν στα Οσκαρ περνούν υπέροχα στο δωμάτιο θεραπείας που τους έχουν ετοιμάσει στα παρασκήνια, το οποίο έχει σκυλιά για αγκαλιές και μαξιλάρια για να πετάξεις. Και βασικά εκεί μέσα τα μεγάλα ονόματα είναι πολύ εντυπωσιακά. Εχω την ευκαιρία να κάνω παρέα με τους πάντες, από τον Τζο Πέσι, μέχρι δεν ξέρω, την Ελεν Μίρεν».

Το καταπληκτικό, πάντως, βλέποντας κανείς ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ να μιλάει μπροστά στις κάμερες, είναι με τι θαυμασμό εξακολουθεί να κοιτά η Ρίτα Γουίλσον τον άνδρα της και πώς ακόμα ξεκαρδίζεται με τα αστεία του, έπειτα από 32 χρόνια γάμου και 34 χρόνια σχέσης.

Δείτε τα βίντεο:


Νωρίτερα, η Γουίλσον είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από το πάρτι μετά τη βράβευση του Τομ Χανκς για την ταινία «Φιλαδέλφεια», το 1993. Στο τραπέζι τους βρίσκονται ο Μπρους Σπρίνγκστιν με τη σύζυγό του και ο Ελτον Τζον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@theacademy #oscars through the years. 1: @eltonjohn party after @tomhanks won his first Oscar for Philadelphia, as did @Springsteen. I’m wearing @realmrvalentino earlier that night I stepped on my dress and tore the entire front of the chiffon. The seamstresses backstage sewed me back together. Thank you! That’s @officialrumbledoll #kateCapshaw #stevenspielberg who won for Schindlers List. 2. Backstage after Tom won his Oscar for Forrest Gump. Only two actors in history have won back to back Oscars. Spencer Tracy and Tom. 3. This dress by #vickytiel an American designer who lived in Paris and swore that any woman wearing one of her dresses would get a marriage proposal. She was favored by #Elizabeth Taylor. Hey , worked for her. She was married 8 times? 4. And 5. #giorgioarmani Detail for days and so comfortable. @wandamcdaniel really put the red in red carpet 6. @versace @donatella_versace this dress was so comfortable and so beautifully made. Can’t wait to show you my gown for tonight!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...