619
Η πανέμορφη Φρίντα Πίντο σε σκηνή από την ταινία «Miral» | India Take One

Φρίντα Πίντο: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γούντι Αλεν»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2019, 13:50
Η πανέμορφη Φρίντα Πίντο σε σκηνή από την ταινία «Miral»
|India Take One

Φρίντα Πίντο: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γούντι Αλεν»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2019, 13:50

Η Φρίντα Πίντο έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην ταινία «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ. Η 34χρονη ηθοποιός και μοντέλο από την Ινδία πρωταγωνιστεί στη σοκαριστική νέα ταινία «Love Sonia». Υποδύεται μία απεγνωσμένη γυναίκα που έχει πέσει θύμα τράφικινγκ. Ενώ η εξωτική ομορφιά της θα ήταν αρκετή ώστε να της χαρίσει πιο «ξεκούραστους» ρόλους, με την ίδια απλά να παίζει την ωραία, η Πίντο φαίνεται πως δεν θέλει μόνο αυτό από τη ζωή και την καριέρα της. Και κάπως έτσι, βουτάει όλο και σε πιο βαθιά νερά.

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Slumdog Millionaire», είχε εγκλωβιστεί για καιρό στους ρόλους της ωραίας και μοιραίας. Οπως στην ταινία του Γούντι Αλεν «Θα συναντήσεις έναν ψηλό μελαχρινό άνδρα». Ενας από τους ήρωες, περνά τον καιρό του κοιτάζοντας την Πίντο επίμονα, η οποία μένει στο απέναντι διαμέρισμα. Οταν κάποια στιγμή της το εξομολογείται, εκείνη απαντά αυτάρεσκα «πάντα ήθελα να είμαι η μούσα κάποιου».

Στην ταινία «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ, που την ανέδειξε και την έκανε διάσημη πριν από δέκα χρόνια (Columbia Pictures)

Σε συνέντευξή της στον Guardian, λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν μονοδιάστατος και δεν κολακεύει καμία σκεπτόμενη γυναίκα. Σε ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Γούντι Αλεν, η καριέρα του οποίου έχει πλέον πάρει περίεργη τροπή ύστερα από τις κατηγορίες της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου για σεξουαλική επίθεση (τις οποίες ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά), η Πίντο είναι απόλυτη: «Οχι. Σε καμία περίπτωση. Δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, γιατί στηρίζω τις γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τις ιστορίες τους, είτε αυτές οι ιστορίες έχουν επαληθευτεί, είτε όχι».

Και συνεχίζοντας: «Θα εμπιστευθώ το ένστικτό μου. Είμαι 34 ετών, δουλεύω εδώ και έντεκα χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος, δεν είμαι απεγνωσμένη και ποτέ δεν θα γίνω».

Η Πίντο, η οποία μπαίνει στην πολυπληθή λίστα με τους ηθοποιούς που κάποτε ευνοήθηκαν από τον Αλεν αλλά τώρα του γυρίζουν την πλάτη, δεν ήταν πάντα τόσο απόλυτη. Περιγράφει τον εαυτό της ως πολύ αφελή όταν ξεκινούσε την καριέρα της.

View this post on Instagram

Complete @vanityfairitalia

A post shared by Freida Pinto (@freidapinto) on

Ολα έγιναν πολύ γρήγορα μετά το «Slumdog Millionaire». Ολα τα φώτα ήταν ξαφνικά στραμμένα επάνω της, αλλά και στον συμπρωταγωνιστή της Ντεβ Πάτελ, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή και έμειναν μαζί για έξι χρόνια.

Η Πίντο είχε τεράστια ζήτηση, όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως μοντέλο, προκειμένου να διαφημίσει διάσημα προϊόντα. Το 2009 υπέγραψε ένα αξιοζήλευτο συμβόλαιο με τη L’Oreal και έγινε το πρόσωπο της συγκεκριμένης εταρείας.

Το 2011 υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, καθώς σε κάποιες φωτογραφίσεις της Πίντο για τη L’Oreal, το χρώμα του δέρματός της φαινόταν πιο λευκό απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Η εταιρεία είχε αρνηθεί πως επενέβη με τέτοιον τρόπο στο πρόσωπο της ινδής ηθοποιού, η ίδια όμως, έχει αντίθετη άποψη: «Είμαι σίγουρη πως το έκαναν. Αυτό που είδατε σε κάποιες από τις διαφημιστικές καμπάνιες, δεν είναι το πραγματικό χρώμα του προσώπου μου».

Σε σκηνή από τη νέα ταινία «Love Sonia» (Tamasha Talkies)

Η Πίντο είπε στον ατζέντη της ότι την επόμενη φορά, θα ήθελε να δει από πριν τις φωτογραφίες, ώστε να τους ρωτήσει ανοιχτά για το ζήτημα «διόρθωσης του χρώματος». Με το που παραπονέθηκε, η εταιρεία συμμορφώθηκε και δεν επενέβη ξανά τόσο δραστικά στο χρώμα του δέρματός της.

Τώρα λοιπόν, έχοντας αποκτήσει πολλές και διαφορετικές εμπειρίες κι έχοντας πέσει από το ροζ συννεφάκι στο οποίο επέβαινε στην αρχή της καριέρας της, ήρθε η ώρα να ξανασυστηθεί μέσα από έναν πολύ σκληρό ρόλο στο «Love Sonia». Εκεί, δεν είναι πια η αψεγάδιαστη κούκλα, όπως την είχε οραματιστεί ο Γούντι Αλεν και τόσοι άλλοι σκηνοθέτες. Αλλά μία γυναίκα που συνειδητοποιεί με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η ομορφιά μπορεί να είναι και διαβατήριο προς την κόλαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...