459
Το εξώφυλλο του νέου single | Sony Music

«Fantasy»: Ο μακαρίτης Τζορτζ Μάικλ έχει νέο… single

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 19:50
Το εξώφυλλο του νέου single
|Sony Music

«Fantasy»: Ο μακαρίτης Τζορτζ Μάικλ έχει νέο… single

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2017, 19:50

Ο τραγουδιστής των Wham! πέθανε, σε ηλικία 53 χρόνων, ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα.

Υπό μία έννοια, μέσω της μουσικής του, είναι ακόμη εδώ. Και είναι τόσο έντονο αυτό το συναίσθημα, που θα φορτιστεί ακόμα περισσότερο με το καινούριο τραγούδι του.

Αυτό, έρχεται σχεδόν έπειτα από οκτώ μήνες από τον θάνατό του και έκανε ντεμπούτο στο «The Chris Evans Breakfast Show» (Radio BBC 2) και είναι ένα ρεμίξ από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90.

Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter ότι για την παραγωγή του νέου single του Τζορτζ Μάικλ εργάστηκε με «ανάμεικτα» συναισθήματα, με δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.

Ο Νάιλ Ρότζερς, σύμφωνα με το BBC, προέβη στην ομολογία απαντώντας σε θαυμαστή, ο οποίος εξέφρασε «ανάμεικτα συναισθήματα» για την κυκλοφορία του τραγουδιού.

«Θα πρέπει να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα» έγραψε στο Twitter ο μουσικός παραγωγός. «Κανενός η καρδιά δεν σύρθηκε σε συναισθηματική ασάφεια περισσότερο από τη δική μου».

Οι αδελφές του Μάικλ, Μέλανι και Γιόντα, στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν ότι επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του «μοιράζοντας» τη μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε ο ίδιος».

Οι θαυμαστές τού τραγουδιστή βυθίστηκαν στη θλίψη για δεύτερη φορά μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μετά θάνατον single του, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο Twitter εξήραν το single, πολλοί ξέσπασαν σε δάκρυα και άλλοι δήλωσαν «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του», αναφέρει δημοσίευμα της «Evening Standard».

«Λατρεύω το νέο single του Τζορτζ Μάικλ, Fantasy. Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι έφυγε!» έγραψε ένας θαυμαστής.

«Είναι υπέροχο, ευχαριστούμε Νάιλ Ρότζερς που κρατάς ζωντανή τη μουσική του Τζορτζ Μάικλ» σημείωσε άλλος θαυμαστής.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε διακαή πόθο να κυκλοφορήσει το «Fantasy» συγκαταλέγοντάς το ανάμεσα στα κορυφαία singles του. Τελικά, αυτό το τραγούδι βρήκε τον δρόμο του κυκλοφορώντας ως B-Side στο «Freedom! ’90» για την αμερικανική έκδοση και στο  «Waiting For That Day» για τη βρετανική, το 1990. Αλλά ως ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια, ο καλλιτέχνης ήθελε πάντα το «Fantasy» να κυκλοφορήσει ως single. Αυτή η ξεχωριστή αγάπη που είχε για το συγκεκριμένο κομμάτι τον έκανε να το συμπεριλαμβάνει σε πολλές περιοδείες του.

Στις 20 Οκτωβρίου, η Sony Music θα κυκλοφορήσει εκ νέου το πρωτοποριακό δεύτερο σόλο άλμπουμ του, «Listen Without Prejudice Vol 1 / MTV Unplugged». Αρχικά κυκλοφόρησε το 1990, σε παραγωγή και σύνθεση σχεδόν εξ ολοκλήρου γραμμένο από τον ίδιο τον Μάικλ, ξεπερνώντας σε πωλήσεις και το «Faith» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στον εορτασμό της επανέκδοσης του άλμπουμ, η Sony Music μαζί με το Channel 4 και το BBC Worldwide, παρουσιάζουν τη νέα ταινία με τίτλο «Freedom», με τον Τζορτζ σε ρόλο αφηγητή. Ο ίδιος εργαζόταν για τα γυρίσματα αυτής της ταινίας μέχρι τα Χριστούγεννα το 2016. Αυτό, ήταν το τελευταίο  έργο του…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...