171
Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται ότι θα γίνει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως και ο Πέτρος Κόκκαλης (στη φωτογραφία πίσω του) | INTIMEnews

Ευρωβουλή: Θα την πάρει την έδρα ο Γεωργούλης;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 23:41
Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται ότι θα γίνει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως και ο Πέτρος Κόκκαλης (στη φωτογραφία πίσω του)
|INTIMEnews

Ευρωβουλή: Θα την πάρει την έδρα ο Γεωργούλης;

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2019, 23:41

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επανεκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ ανάμεσα στους άλλους πέντε ευρωβουλευτές που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ του 24%, φιγουράρει και το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με τα δεδομένα στις 23.30, εκτός από τον κ. Παπαδημούλη, θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξασφαλίζουν η Ελενα Κουντουρά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου (που επίσης επανεκλέγεται), ο Αλέξης Γεωργούλης και τέλος ο Πέτρος Κόκκαλης.

Αντίθετα δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Στο Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, Εύα Καϊλή και Νίκος Παπανδρέου διεκδικούν τις δύο έδρες που εξασφαλίζει το κόμμα τους, ενώ στο ΚΚΕ Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος  έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Ευρωβουλευτή για πρώτη φορά εκλέγει η Ελληνική Λύση, με την έδρα να παίρνει ο ίδιος ο επικεφαλής Κυριάκος Βελόπουλος. Πολύ κοντά στο να εκπροσωπηθεί στην Ευρωβουλή είναι και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, με φαβορί για επανεκλογή τη Σοφία Σακοράφα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...