170
Φωτογραφία αρχείου | INTIMEnews

Εύοσμος: Θρασύδειλη επίθεση εξωσχολικών σε καθηγήτρια εν ώρα μαθήματος!

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2023, 10:42
Φωτογραφία αρχείου
|INTIMEnews

Εύοσμος: Θρασύδειλη επίθεση εξωσχολικών σε καθηγήτρια εν ώρα μαθήματος!

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2023, 10:42

Σοκ προκαλεί η καταγγελία καθηγήτριας στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου για επίθεση εξωσχολικών σε βάρος της, την ώρα που παρέδιδε μάθημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 62χρονης καθηγήτριας το επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν δύο άτομα εισέβαλαν στη σχολική αίθουσα. Οταν εκείνη τους ζήτησε να αποχωρήσουν, κλώτσησαν με δύναμη την πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά.

Η 62χρονη εκπαιδευτικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και ακολούθως υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου – Κορδελιού. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Αγνωστο παραμένει πώς κατάφεραν να εισέλθουν στη σχολική μονάδα και να φθάσουν μέχρι την αίθουσα διδασκαλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δράστες ήταν πιθανότατα Ρομά, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και κάποιου μαθητή του ΕΠΑΛ. Αν δηλαδή κάποιος ή κάποια έδωσε πληροφορίες στους δράστες για το πώς θα μπουν και σε ποια τάξη πρέπει να κατευθυνθούν.

Το περιστατικό της Πέμπτης έρχεται να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα αντίστοιχων επεισοδίων στο συγκεκριμένο σχολείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...