145
Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου | Facebook / @stratos.simopoulos

Πέταξαν μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2023, 23:00
Εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου
|Facebook / @stratos.simopoulos

Πέταξαν μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2023, 23:00

Παρέμβαση με σπρέι και μπογιές πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οπως ανέφερε ο βουλευτής, οι δράστες, τους οποίους χαρακτήρισε «αναρχικούς», έγραψαν στον τοίχο έξω από το γραφείο συνθήματα για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα “Δολοφόνοι 28/2”. Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο τη θεωρούν», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Σιμόπουλος.

Η ΝΔ καταδίκασε «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου».

«Οσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», προσέθεσε το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...