311
Βαλμπουενά εναντίον Μπολί στο «Καραϊσκάκης» | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Παλικαρίσια ισοπαλία του Ολυμπιακού στο παγωμένο «Καραϊσκάκης»

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 23:50
Βαλμπουενά εναντίον Μπολί στο «Καραϊσκάκης»
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Europa League: Παλικαρίσια ισοπαλία του Ολυμπιακού στο παγωμένο «Καραϊσκάκης»

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 23:50

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο παγωμένο Φάληρο την Γούλβς για την φάση των «16» του Europa League.

Παγωμένο και λόγω χαμηλής θερμοκρασίας, αλλά και λόγω απουσίας θεατών, καθώς εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθούν κανονικά κάποια από τα παιχνίδια του Europa League χωρίς την παρουσία φιλάθλων και από τις δυο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τους: Σα,Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Ενώ η Γουλβς με τους: Ρουί Πατρίσιο, Σαΐς, Κοαντί, Μπόλι, Βινάγκρε, Ντόχερτι, Νέβες, Μουτίνιο, Ζότα, Τραορέ, Χιμένες.

Το ψυχρό «Καραϊσκάκης» δίχως κόσμο

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Ερυθρόλευκοι είχαν μεν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα, με την καλύτερη ευκαιρία να είναι ένα δοκάρι του Μασούρα ο οποίος κατόπιν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η αγγλική ομάδα ανάκτησε την αριθμητική υπεροχή στο 28′ όταν ο Σεμέδο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Ζότα που έμπαινε μόνος στην περιοχή και θα έβγαινε σε θέση τετ α τετ με τον Σα.

Ο Μασούρας σουτάρει στο δοκάρι – αλλά είναι ήδη οφσάιντ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προϋποθέσεις: στο 54′ ο Γκιγέρμε τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή των Αγγλων, πάσαρε στον Ελ Αραμπί και αυτός την έσπρωξε απλά και εύκολα στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-0.

Ωστόσο, στο 67′ οι «Λύκοι» ισοφάρισαν: Ο Πέδρο Νέτο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σα.

Από το σημείο εκείνο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε δραματικά, με τις δυο ομάδες να φαίνεται πως σκέφτονταν περισσότερο την ρεβάνς (αν γίνει και δεν διακοπεί εντελώς η διοργάνωση λόγω της πανδημίας) της Αγγλίας, μετά από μια εβδομάδα και το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει στο Χ μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...