139
Το νοσοκομείo Ερρίκος Ντυνάν. Το προσωπικό του όλων των βαθμίδων και κατηγοριών στήριξε το ΕΣΥ στην πιο δύσκολη στιγμή | Youtube

Εθελοντική στήριξη του «Ερρίκος Ντυνάν» στις εφημερίες του ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 18:00
Το νοσοκομείo Ερρίκος Ντυνάν. Το προσωπικό του όλων των βαθμίδων και κατηγοριών στήριξε το ΕΣΥ στην πιο δύσκολη στιγμή
|Youtube

Εθελοντική στήριξη του «Ερρίκος Ντυνάν» στις εφημερίες του ΕΣΥ

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2021, 18:00

«Στις κρίσιμες υγειονομικές συνθήκες κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν πρέπει να φυγομαχήσει. Και το “Ερρίκος Ντυνάν” το έκανε πράξη», είναι το μήνυμα των εργαζομένων (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό) στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου των εφημεριών του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την επιστροφή του νοσοκομείου στην κανονική λειτουργία του.

Στους 2,5 μήνες εθελοντικής στήριξης του προγράμματος εφημεριών του ΕΣΥ, στο «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» –το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο στα ελληνικά χρονικά που εντάχθηκε στις εφημερίες του ΕΣΥ– προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων περισσότερα από 5.900 περιστατικά, ενώ οι νοσηλείες ξεπέρασαν τις 1.960, με μέσο όρο νοσηλείας τις 4,8 ημέρες.

Ηδη η διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν» έχει δηλώσει συμμετοχή στον κατάλογο των Εμβολιαστικών Κέντρων και στην εθνική μάχη των μαζικών εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...