190
O 38χρονος τερματοφύλακας της πορτογαλικής Πόρτο, πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας |

Σοκ: Εμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Κασίγιας!

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2019, 17:46
O 38χρονος τερματοφύλακας της πορτογαλικής Πόρτο, πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας
|

Σοκ: Εμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Κασίγιας!

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2019, 17:46

Ενας θρύλος του ποδοσφαίρου, ένα πρότυπο αθλητή, ένας 38χρονος άνδρας να παθαίνει έμφραγμα; Ο κόσμος είναι σε σοκ. Ο σπουδαίος ισπανός γκολκίπερ Ικερ Κασίγιας, ο «Αγιος Ικερ» της Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα τερματοφύλακας της πορτογαλικής Πόρτο βρέθηκε στα 38 του στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

Ο Κασίγιας δεν αισθάνθηκε καλά μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (1/5) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Οπόρτο. Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο ισπανός τερματοφύλακας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο 38χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο δεν θα ξαναπαίξει φέτος, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Κασίγιας παίζει στην Πόρτο από το 2015, με απολογισμό 156 συμμετοχές, ένα πρωτάθλημα, αυτό της περσινής σεζόν (2017-2018), και δύο σούπερ καπ Πορτογαλίας (2018, 2019).

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο Κασίγιας είναι πολύ πιθανό να βάλει stop στην σπουδαία καριέρα του, παρότι στις 20 Μαρτίου ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Πόρτο μέχρι το 2021.

Προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κασίγιας κατέγραψε 725 συμμετοχές με τη «Βασίλισσα» και 167 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση έστειλε η Μπαρτσελόνα:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...