280
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού | IntimeNews

Aρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί η ανακρίτρια

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2022, 20:17
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού
|IntimeNews

Aρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητεί η ανακρίτρια

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2022, 20:17

Σε άρση κάθε απόρρητου επικοινωνίας της Ρούλας Πισπιρίγκου που προφυλακίστηκε τη Δευτέρα με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίας της Ιωάννας Μάνδρου από το Kathimerini.gr, η δικαστικός Χριστίνα Σαλάπα που χειρίζεται τον βαρύ φάκελο με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Με το άνοιγμα των τηλεφώνων και των ηλεκτρονικών λογαριασμών της κατηγορούμενης, η ανακριτική αρχή επιχειρεί να ρίξει φως όχι μόνο στον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης αλλά και σε άλλα ζητήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία κινείται με γοργούς ρυθμούς.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο αρμόδιος εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης, εκτιμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμένης, θα καταφέρουν να αποσαφηνίσουν κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης, οι οποίες, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο σπίτι της κατηγορουμένης στην Πάτρα οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν οκτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον. Σκοπός είναι να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Ακόμη, σημαντικά στοιχεία για την ανάκριση δεν αποκλείεται να εισφέρει και η έρευνα επί της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι αναζητούσε, μέσω Διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην 9χρονη κόρη της.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν πως το στενό οικογενειακό της περιβάλλον δεν πρόκειται άμεσα να κληθεί από την ανακρίτρια, ενώ οι γιατροί και κυρίως αυτοί που έχουν σημαντικές καταθέσεις θα προηγηθούν ως μάρτυρες.

Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, αν θελήσει να προσέλθει στην ανακρίτρια και να ζητήσει την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της συζύγου του, δηλώνοντας πολιτική αγωγή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...