208
Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς σε εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2020 | REUTERS/Monica Almeida/File Photo

Ρίτα Γουίλσον: Είχα παρενέργειες από τη θεραπεία με χλωροκίνη

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2020, 13:43
Η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χανκς σε εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2020
|REUTERS/Monica Almeida/File Photo

Ρίτα Γουίλσον: Είχα παρενέργειες από τη θεραπεία με χλωροκίνη

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2020, 13:43

Παρενέργειες από τη θεραπεία με χλωροκίνη, στην οποία υποβλήθηκε για τον κορονοϊό, είχε η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και ο σύζυγός της, Τομ Χανκς, που επίσης είχε βρεθεί θετικός, έχουν πλέον αναρρώσει.

Η Ρίτα Γουίλσον μίλησε στη δημοφιλή εκπομπή του CBS «This Morning» για τη θεραπεία με την ουσία που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της νόσου.

«Ξέρω ότι ο κόσμος μιλά για τη χλωροκίνη, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ξέρω αν όντως το φάρμακο λειτούργησε ή είχε έρθει η ώρα να πέσει ο πυρετός», είπε.

Εκανε λόγο για παρενέργειες από το φάρμακο:

«Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε αρκετές παρενέργειες. Είχα συνεχώς ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω και αισθανόμουν αδύναμους τους μυς. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τη χρήση του φαρμάκου αυτού. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς αν όντως βοηθά στην περίπτωση αυτή» του κορονοϊού.

Κατά την ασθένειά της αισθανόταν υπερβολικό ρίγος, πόνους στο σώμα της, ενώ είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της οσμής.

«Κάποιος είπε ότι εγώ και ο Τομ (Χανκς) εκτεθήκαμε ταυτόχρονα στον ιό. Δεν ξέρουμε πού ή πότε έγινε αυτό, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι επαφές μας, η οικογένειά μας, οι συνεργάτες μας, κανείς δεν βρέθηκε θετικός», επισήμανε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...