196
| ΥοuΤube

Εισβολή 19χρονου Γεωργιανού με μαχαίρι σε σχολείο στα Πατήσια – τραυμάτισε μαθητή και τον διευθυντή

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2024, 10:00
|ΥοuΤube

Εισβολή 19χρονου Γεωργιανού με μαχαίρι σε σχολείο στα Πατήσια – τραυμάτισε μαθητή και τον διευθυντή

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2024, 10:00

Στιγμές τρόμου το πρωί της Τρίτης στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στα Πατήσια, όταν 19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε στο σχολείο κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι και τραυμάτισε έναν μαθητή με καταγωγή από τη Νιγηρία και τον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πρόκειται για επεισόδιο αντεκδίκησης, καθώς ο αδελφός του δράστη φέρεται να είχε κάποια μορφής αντιδικία με τον μαθητή από τη Νιγηρία.

Ο δράστης, που συνελήφθη, χτύπησε πρώτα τον μαθητή με το σφυρί που κρατούσε, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισε με το μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου.

«Οπως ανεβαίναμε τις σκάλες για να πάμε για μάθημα ουσιαστικά είδαμε τον δράστη να χτυπάει το θύμα με μπουνιές. Ο μαθητής προσπαθούσε να αμυνθεί, μάταια όμως γιατί ξαφνικά ο δράστης έβγαλε ένα σφυρί από την τσέπη του και τον χτύπησε στο κεφάλι και λιποθύμησε.

»Ο διευθυντής εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να μπει στη μέση για να τον προστατέψει και ο δράστης τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

»Μετά μας κλείδωσαν στις τάξεις για να είμαστε όσο πιο ασφαλείς γίνεται», περιέγραψε μαθητής του σχολείου-αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, για συμπληρώσει:

«Ο δράστης φαινόταν πως ήταν αποφασισμένος. Υπήρχαν παντού αίματα στο πάτωμα. Είχαμε πανικοβληθεί. Εγώ είχα αρχίσει να κλαίω γιατί δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...