147
Από την εκδήλωση με θέμα «Χάρτης εξόδου από την κρίση: ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Ιανουαρίου 2017 | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Διαψεύδει η Αννα Διαμαντοπούλου τα περί ένταξής της στη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 20:42
Από την εκδήλωση με θέμα «Χάρτης εξόδου από την κρίση: ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Ιανουαρίου 2017
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Διαψεύδει η Αννα Διαμαντοπούλου τα περί ένταξής της στη ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 20:42

Διαψεύδει η Aννα Διαμαντοπούλου τα περί ένταξης της Πρωτοβουλίας «Ωρα Αποφάσεων» σε οποιοδήποτε κόμμα «πόσο μάλλον στη Νέα Δημοκρατία», με αφορμή δημοσίευμα που τη θέλει να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο σε μεγάλη περιφέρεια στις επόμενες εκλογές.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αφορμή σενάρια που διακινούν παπαγαλάκια εκάστοτε ηγεσιών κομμάτων, καθαρά και ξάστερα: Η Πρωτοβουλία Ωρα Αποφάσεων που αφορά τη συμβολή μας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου, έχει ζωή μόλις 15 μέρες. Αρκετές όμως για να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, ζυμώσεις και βέβαια επιθέσεις και σενάρια.

Ολα κατανοητά στην πολιτική, αλλά για όλα υπάρχουν όρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα περί ένταξης ή ακόμα και συνομιλιών σε οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο που περιγράψαμε μόλις πριν από λίγες μέρες».

d5bbcd4dccfaf6df1e79ac5ed0a3aa6c

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...