284
Τζον Λένον και Γιόκο Ονο, στην περίφημη «εβδομάδα στο κρεβάτι», στην προεδρική σουίτα στο Χίλτον του Αμστερνταμ τον Μάρτιο του 1969 | Photo by Keystone/Hulton Archive/Getty Images/Ideal Images

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Ονο γίνονται ταινία

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 16:31
Τζον Λένον και Γιόκο Ονο, στην περίφημη «εβδομάδα στο κρεβάτι», στην προεδρική σουίτα στο Χίλτον του Αμστερνταμ τον Μάρτιο του 1969
|Photo by Keystone/Hulton Archive/Getty Images/Ideal Images

Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Ονο γίνονται ταινία

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2017, 16:31

Ο Αντονι ΜακΚάρτεν κέρδισε υποψηφιότητα για Οσκαρ το 2014 για την ταινία του με θέμα την ερωτική σχέση και τον γάμο του Στίβεν με τη Τζέιν Χόκιν. Αμεσα πάντως, μέσα στο 2017 δηλαδή, θα προβληθεί η νέα ταινία του με τίτλο «Darkest Hour» η οποία έχει ως θέμα τον βρετανό πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ – στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γκάρι Ολντμαν.

«Η νέα ταινία με θέμα τη σχέση του Τζον Λένον με τη Γιόκο Ονο, θα εστιάσει στη εποχή της ωριμότητας, στην αγάπη, την τόλμη, τον ακτιβισμό στις ΗΠΑ και στόχο θα έχει να εμπνεύσει τους σημερινούς νέους να αποκτήσουν ένα καθαρό όραμα για τον κόσμο στον οποίο επιθυμούν να ζήσουν», δήλωσε ο παραγωγός Μάικλ Ντε Λούκα, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες όπως το «Κοινωνικό δίκτυο» (2010), το «Moneyball» (2011) και το «Captain Phillips» (2013).

Πάντως το σενάριο θα καλύψει την κοινή ζωή του ζευγαριού στη δεκαετία του 1970, την αποχώρηση του Λένον από τους Beatles, τη μουσική που έγραψε μαζί με την Ονο αλλά και τη δολοφονία του Σκαθαριού, το 1980.

Φυσικά αυτή δεν θα είναι η πρώτη ταινία με θέμα τη ζωή του Τζον Λένον. Το 2009, προβλήθηκε το «Ολοι θέλουν την αγάπη», της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον με πρωταγωνιστή τον Ααρον Τέιλορ Τζόνσον. Η ταινία μιλούσε για τον Λένον, σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Γιόκο Ονο είχε υποστηρίξει την παραγωγή και εν συνεχεία είχε δηλώσει έκπληκτη με το πόσο καλό ήταν το αποτέλεσμα.

Αλλά και η δολοφονία του Λένον έχει γυριστεί ταινία, το 2007, με τίτλο «Κεφάλαιο 27» και με πρωταγωνιστή τον Τζάρετ Λίτο, στον ρόλο του Μάρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν.

Κατά τα άλλα το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα και φυσικά το πότε θα προβληθεί η νέα ταινία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ούτε και ο τίτλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...