187
Η Κατρίν Ντενέβ σε εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Ντοβίλ τον Σεπτέμβριο του 2019 | EPA/JULIEN DE ROSA

Μπορεί να ανακάμψει από το εγκεφαλικό η Κατρίν Ντενέβ;

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 10:36
Η Κατρίν Ντενέβ σε εμφάνισή της στο φεστιβάλ της Ντοβίλ τον Σεπτέμβριο του 2019
| EPA/JULIEN DE ROSA

Μπορεί να ανακάμψει από το εγκεφαλικό η Κατρίν Ντενέβ;

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2019, 10:36

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη η Κατρίν Ντενέβ, η οποία νοσηλεύεται από την Τετάρτη στο Παρίσι.

Σε δήλωση που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης η οικογένεια της 76χρονης ηθοποιού μιλά για μια κατάσταση πολύ περιορισμένη «και άρα αναστρέψιμη». Η ηθοποιός δεν έχει προβλήματα με την κίνηση των μελών της, αλλά πρέπει να ξεκουραστεί.

Η Ντενέβ διακομίστηκε σε νοσοκομείο στο Παρίσι λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε. Δεν είναι σαφές από τις δηλώσεις της οικογένειας πότε υπέστη το εγκεφαλικό. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν όμως ότι συνέβη αργά την Τρίτη ή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αυτό το διάστημα η Ντενέβ γύριζε στο Παρίσι την τελευταία ταινία της, σε σκηνοθεσία της Εμανουέλ Μπερκό. Η ταινία, γράφει το Time, αφηγείται την ιστορία μίας μητέρας που χάνει τον γιο της από καρκίνο.

Από το 1964, όταν η ηθοποιός έγινε γνωστή με τις «Ομπρέλες του Χερβούργου» ως σήμερα η Ντενέβ είναι  ένα από τα σύμβολα της γαλλικής κομψότητας – ήταν εξάλλου και μούσα του Ιβ Σεν Λοράν.

Ποτέ δεν έφυγε από τη πρώτη γραμμή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει. Η προηγούμενη ταινία της, η «Οικογενειακή Γιορτή» του Σεντρίκ Χαν, είχε κυκλοφορήσει στην αρχή της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...