535
Κλίντον και Λεβίνσκι στο Οβάλ Γραφείο το 1998 | Wikipedia

Μπιλ Κλίντον: Εκανα σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι για να χαλαρώσω από το στρες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 18:50
Κλίντον και Λεβίνσκι στο Οβάλ Γραφείο το 1998
|Wikipedia

Μπιλ Κλίντον: Εκανα σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι για να χαλαρώσω από το στρες

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2020, 18:50

Μόλις μάθαμε πως η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν το… αγχολυτικό του Μπιλ Κλίντον.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στη σειρά ντοκιμαντέρ «Hillary» με θέμα τη σύζυγό του και εξομολογήθηκε ότι νιώθει «απαίσια» που η σχέση σημάδεψε τη ζωή της Μόνικα Λεβίνσκι, σημειώνοντας πως σύναψε σχέση μαζί της προκειμένου «να διαχειριστεί την πίεση, τις απογοητεύσεις, το άγχος και τους φόβους του».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1995, όταν εκείνος ήταν τότε 49 ετών και εκείνη μόλις 22.

Αρχικά φλέρταραν διακριτικά, αλλά κατόπιν είχαν σεξουαλικές επαφές για περίπου δύο χρόνια.

Ο Κλίντον αποκαλύπτει ότι όταν τη γνώρισε, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η πίεση στη δουλειά ήταν τόσο μεγάλη, που αισθανόταν σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους και η νεαρή ασκούμενη του Λευκού Οίκου ήταν «κάτι που έπαιρνε το μυαλό μου μακριά από όλες τις έγνοιες».

«Σκέφτηκα πως (αυτή) ήταν κάτι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχαστώ για λίγο» τόνισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και για το πώς αντιμετώπισε την κατάσταση με την οικογένειά του.

«Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι (της Χίλαρι) και της μίλησα» περιγράφει ο Μπιλ Κλίντον για τη στιγμή που το αποκάλυψε στη σύζυγό του.

«Της είπα ακριβώς τι συνέβη και ότι αισθανόμουν φρικτά. Δεν ξέρω τι να πω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό που έκανα», συνεχίζει.

Η Χίλαρι του είπε ότι εκείνος έπρεπε να το πει στην κόρη τους, Τσέλσι, που τότε ήταν 18 χρόνων και ο Κλίντον εξομολογείται ότι ένιωσε «απαίσια» και ότι ήταν «χειρότερο από όταν το είπε στη γυναίκα του».

Η τελευταία φορά που ο Κλίντον είχε μιλήσει για το σκάνδαλο ήταν το 2018 και τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είχε πει ότι δεν της όφειλε προσωπική συγγνώμη.

Ωστόσο, στο συγκεκριμενο ντοκιμαντέρ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τελικά ζητάει συγγνώμη από τη Λεβίνσκι γιατί, όπως λέει, «η ζωή της μοιραία στιγματίστηκε από τη σχέση τους».

Ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει με νόημα πως όταν κάποιος βλέπει ότι τα πράγματα δεν επιστρέφουν στο φυσιολογικό με τα χρόνια, πρέπει να προχωράει τη ζωή του.

Χίλαρι: Μια εμπειρία που με «στράγγιξε» συναισθηματικά

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Hillary» για τη ζωή της, η 72χρονη πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεν Ντε Τζένερις και ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της.

«Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα», είπα στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, αλλά, ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο» παραδέχθηκε η Χίλαρι.

«Ηταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από τη ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει μια απόφαση που θεωρεί την καλύτερη για τον ίδιο» υπογράμμισε η ίδια.

Το τεσσάρων ωρών ντοκιμαντέρ «Hillary» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

* To ντοκιμαντέρ «Hillary» προβάλλεται από το Hulu από τις 6 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...