192
O πρίγκιπας Γούιλιαμ και η Κέιτ σε φωτογραφία μποστά από τον Πύργο του Άιφελ σε παλαιότερη επίσκεψή τους στο Παρίσι το 2017 | Reuters

Η γυμνόστηθη Μίντλετον κόστισε στο Closer 100.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 16:18
O πρίγκιπας Γούιλιαμ και η Κέιτ σε φωτογραφία μποστά από τον Πύργο του Άιφελ σε παλαιότερη επίσκεψή τους στο Παρίσι το 2017
|Reuters

Η γυμνόστηθη Μίντλετον κόστισε στο Closer 100.000 ευρώ

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2017, 16:18

Το ποσό των 100.000 ευρώ επιδίκασε το δικαστήριο της Ναντέρ στο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ως αποζήμιωση για τη δημοσίευση φωτογραφιών της γυμνόστηθης Κέιτ Μίντλετον από το περιοδικό Closer το 2012.

O πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του είχαν προσφύγει στη γαλλική δικαιοσύνη μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της δούκισσας του Κέιμπριτζ, γυμνόστηθης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε πύργο στη νότια Γαλλία.

Η διευθύντρια σύνταξης και ο διευθυντής έκδοσης του περιοδικού Closer καλούνται επίσης να καταβάλουν έκαστος πρόστιμο 45.000 ευρώ που είναι και το ανώτατο για το αδίκημα.

Η δίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο, μετά από πολύμηνες αναβολές και ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ζητούσε αποζημίωση ύψους ενάμιση εκατ. ευρώ.

Οι επίμαχες φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 από το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό και την επαρχιακή εφημερίδα La Provence και έδειχναν το πριγκιπικό ζεύγος να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε ένα πύργο στη Νότια Γαλλία, όπου είχαν προσκληθεί από τον υποκόμη Ντέιβιντ Λίνλεϊ.

Στις πιο τολμηρές από αυτές, η δούκισα του Κέιμπριτζ φαίνεται να περιφέρεται στο μπαλκόνι τόπλες, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να της βάζει αντηλιακό.

Η δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών και ο σάλος που προκλήθηκε στη Βρετανία, ανάγκασαν το πριγκιπικό ζεύγος να προσφύγει στη γαλλική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...