164
|

Αποκαλύψεις: Ο Παπαγγελόπουλος είχε βάλει στο στόχαστρο τον Στουρνάρα

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 09:15

Αποκαλύψεις: Ο Παπαγγελόπουλος είχε βάλει στο στόχαστρο τον Στουρνάρα

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2019, 09:15

Τον ρόλο του αν. υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ως ενορχηστρωτή των πολιτικών μεθοδεύσεων γύρω από την υπόθεση Novartis (άλλωστε ήταν εκείνος που είχε σπεύσει να τη χαρακτηρίσει ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους»), αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στέλεχος του Μαξίμου είχε προειδοποιήσει από το φθινόπωρο τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σχεδίαζε την ενοχοποίησή του για την υπόθεση Novartis.

Ο «Φιλελεύθερος» αναφέρει ότι προ δύο μηνών ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος είχε επικοινωνήσει με τον κεντρικό τραπεζίτη ώστε να τον ενημερώσει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Λιάκος δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες στον κ. Στουρνάρα όσον αφορά τις κινήσεις του κ. Παπαγγελόπουλου, σύμφωνα πάντα με τον «Φιλελεύθερο».

Το δημοσίευμα έρχεται στον απόηχο των καταγγελιών στον ΣΚΑΪ του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη, πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση Novartis, ότι δέχτηκε πιέσεις ώστε να εμπλέξει ονομαστικά στην έρευνα τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον κ. Στουρνάρα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...