298
Mόνο με Πολάκη γίνεσαι από μηχανολόγος μηχανικός, με ειδίκευση στα «παπάκια», αντιπρόεδρος νοσοκομείου (και μάλιστα στη μαγευτική Σαντορίνη) | Facebook

Ο Πολάκης έκανε ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2018, 16:13
Mόνο με Πολάκη γίνεσαι από μηχανολόγος μηχανικός, με ειδίκευση στα «παπάκια», αντιπρόεδρος νοσοκομείου (και μάλιστα στη μαγευτική Σαντορίνη)
|Facebook

Ο Πολάκης έκανε ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης

Protagon Team Protagon Team 1 Μαρτίου 2018, 16:13

«Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη»! Και αν έχεις και πολιτικό σου προϊστάμενο τον ανεξάντλητο Παύλο Πολάκη, όλα μπορούν να γίνουν πράξη.

Η αποκάλυψη όμως για τον στενό του συνεργάτη, Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, διορισμένο πριν από περίπου ένα χρόνο στο πολιτικό του γραφείο, δείχνει ότι  τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει τις εξυπηρετήσεις ημετέρων, όταν αρμόδιος είναι ο κ. Πολάκης.

Ο διορισμός του κ. Πανοτόπουλου ως εντεταλμένου συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, με απολαβές 3.897 ευρώ τον μήνα (46.000 ευρώ τον χρόνο) θα ήταν άλλη μία περίπτωση «καλοδουλεμένου ρουσφετιού», αν δεν ξένιζε και στον πλέον εξοικειωμένο με τέτοιου είδους «εξυπηρετήσεις», το… βιογραφικό του νέου αντιπροέδρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος δηλώνει μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Έως και το 2012 διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη και οι ορίζοντές του άνοιξαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ο κ. Πολάκης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας και τον διόρισε στο πολιτικό του γραφείο, με απόφαση ανηρτημένη στη «Διαύγεια» στις 24 Μαρτίου 2017.

Από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ δηλ., αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο της Σαντορίνης! Χάρη φυσικά στην δύναμη της θέλησης του Παύλου Πολάκη.

Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε στο δημοσίευμα μέσω – τι άλλο- του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Σε ανάρτησή του κάνει λόγο για «ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ» που έχουν βγει «στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε».  Διευκρινίζει μάλιστα ότι ο κ. Πανοτόπουλος είναι μηχανολόγος μηχανικός, έμπιστος συνεργάτης του εδώ και 1,5χρονο.

Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Donderdag 1 maart 2018

«Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους….Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λάσπη σας !!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά (δείτε πάνω την ανάρτησή του).

Για… την ταμπακιέρα όμως τίποτα. Γιατί, είπαμε, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...