300
Με εκείνον τον αλησμόνητο θερμό εναγκαλισμό Τσίπρα - Καμμένου τον Σεπτέμβριο του 2015 απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αναφορά Τσίπρα στα κυβερνητικά πλάνα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ | IntimeNews

Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι «προοδευτικά» μαθήματα από αυτόν που αγκαλιαζόταν με τον Καμμένο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 12:20
Με εκείνον τον αλησμόνητο θερμό εναγκαλισμό Τσίπρα - Καμμένου τον Σεπτέμβριο του 2015 απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αναφορά Τσίπρα στα κυβερνητικά πλάνα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
|IntimeNews

Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι «προοδευτικά» μαθήματα από αυτόν που αγκαλιαζόταν με τον Καμμένο

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2023, 12:20

Ενώ το πολιτικό σκηνικό μπαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο σε προεκλογικό κλίμα, φαίνεται πως η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλά κρατεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την ομιλία του στην Πάτρα, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και του κόμματός του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί «πώς είναι δυνατό το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να έχει στόχο τη συνεργασία με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, του Βορίδη, του Πλεύρη, του Γεωργιάδη και εσχάτως του Καρατζαφέρη».

Αυτά τα περί «στόχου» του ΚΙΝΑΛ «να κυβερνήσει με τη ΝΔ» φαίνεται πως εξόργισαν τον κ. Ανδρουλάκη που υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα ότι ήταν αυτός που έσπευσε να πάρει την στήριξη του Πάνου Καμμένου την επομένη των εκλογών του 2015 και να βαδίσει μαζί με τους Ανεξάρτητες Ελληνες τα πρώτα χρόνια της κυβερνητικής του θητείας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στην τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου από το 2015.

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντά στον κ. Τσίπρα ότι δεν δέχεται προοδευτικά μαθήματα από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ – Ακροδεξιά. Μάλιστα, τονίζει, πως «η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...