168
| Shutterstock

Αναζητείται μπασκετμπολίστας ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2024, 17:35
|Shutterstock

Αναζητείται μπασκετμπολίστας ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2024, 17:35

Αμερικανός μπασκετομπολίστας που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα της Α1, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η 26χρονη γυναίκα -επίσης αμερικανικής καταγωγής- πήγε σε αστυνομικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής, καταγγέλλοντας ότι ύστερα από λογομαχία που είχαν, ο αθλητής την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε στο πρόσωπο και την δάγκωσε. Η καταγγέλλουσα υπέβαλε μήνυση βάσει της οποίας ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του μπασκετμπολίστα, για ενδοοικογενειακή βία.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ο μπασκετμπολίστας δεν είχε εντοπιστεί, ενώ στην ομάδα που αγωνίζεται είχε δηλώσει ασθένεια.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανέφερε η ΕΡΤ, το τελευταίο 24ωρο και μόνο στην Αττική υπήρξαν 33 καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και 21 άτομα συνελήφθησαν. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι Αρχές δέχτηκαν 2.165 κλήσεις και αντιμετώπισαν 1.496 σχετικά περιστατικά. Αστυνομικοί συνέλαβαν 832 άτομα και σε 161 περιπτώσεις γυναικών θυμάτων ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή «κουμπί πανικού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...