255
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής την Πέμπτη | INTIMEnews

Αδωνις για αυτοσχέδιες «παρελάσεις»: Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2020, 16:20
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής την Πέμπτη
|INTIMEnews

Αδωνις για αυτοσχέδιες «παρελάσεις»: Προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2020, 16:20

Λάβρος κατά όσων επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τα μέτρα ανάσχεσης του επιδημίας του κορονοιού, αγνοώντας τις υποδείξεις των ειδικών, εμφανίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή ο υπουργός Αναπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Με αφορμή μάλιστα τις παρελάσεις που επιχείρησαν να κάνουν ομάδες πολιτών την 28η Οκτωβρίου σε διάφορες πόλεις της χώρας, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος  αποκάλεσε «προδότες» όσους αρνούνται επιδεικτικά να συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την αποφυγή ενός δεύτερου επώδυνου lockdown.

«… Mιλάμε για μια εθνική μάχη -και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει το γενικό lockdown – γιατί αλλιώς η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης και πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

«Oποιος  λοιπόν αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα του, δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια.

»Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου, είναι προδότες», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και  κάλεσε τους πολίτες  να μην υποκύπτουν σε συνωμοσιολογικές θεωρίες αλλά να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ειδικών.

Εκκληση απηύθυνε ο κ. Γεωργιάδης και προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να βάλουν πλάτη για την εθνική ομοψυχία αφήνοντας κατά μέρους τους καυγάδες στο πεδίο της δημόσιας υγείας.

Είχε προηγηθεί σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση, για ανεπαρκή μέτρα που λαμβάνονται με καθυστέρηση.

«Γίνεται χαμός σήμερα με δωρεάν τεστ. Γιατί δεν τα κάνατε τόσο καιρό», διερωτήθηκε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε τη συνταγογράφηση των τεστ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...