204
Ο Κώστας Καραμανλής στη γέφυρα του Εβρου που ενώνει σιδηροδρομικά την Ελλάδα με την Τουρκία |

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2018, 18:29
Ο Κώστας Καραμανλής στη γέφυρα του Εβρου που ενώνει σιδηροδρομικά την Ελλάδα με την Τουρκία
|

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε ο Κώστας Καραμανλής

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2018, 18:29

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Πύθιο Διδυμοτείχου και τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου και επίτιμο αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη αλλά και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χάρη Θεοχαρίδη, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, μαζί με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της XVI Μεραρχίας Πεζικού, πάνω στη σιδηροδρομική γέφυρα που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία.

Στο σημείο ενημερώθηκε από τον κ. Δημοσχάκη και τους στρατιωτικούς.

3-3

Εγινε ακόμη αναφορά στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές που έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στον Έβρο. Η περιοχή όπου βρισκόταν είναι ένα από τα συνηθισμένα σημεία εισόδου όσων μπαίνουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε το φυλάκιο ΓΕΦΥΡΑ που είναι υπεύθυνο για τον στρατιωτικό έλεγχο της περιοχής, συζήτησε με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, τους έδωσε συγχαρητήρια για την δύσκολη αποστολή που επιτελούν, τους ευχαρίστησε γι’ αυτό και ζήτησε να μάθει πως περνούν εκεί.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονής του κ. Καραμανλή στη Θράκη κατά την οποία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και πλήθος κόσμου.

5-1-e152552053150911111

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...