168
Ο διαιτητής της επεισοδιακής αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης. Εμφανίζεται να έχει κατατρομοκρατηθεί -από ποιους; | SOOC

«Λυπηθείτε με, η γυναίκα μου είναι έγκυος – φοβάμαι για τη ζωή μου»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 10:27
Ο διαιτητής της επεισοδιακής αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης. Εμφανίζεται να έχει κατατρομοκρατηθεί -από ποιους;
|SOOC

«Λυπηθείτε με, η γυναίκα μου είναι έγκυος – φοβάμαι για τη ζωή μου»

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 10:27

Μια αποκαλυπτική –για το τι συνέβη στα αποδυτήρια της Τούμπας τη νύχτα της Κυριακής– συνομιλία μεταξύ του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη δημοσιοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η εκπομπή «Δίκη στον Σκάι».

Η συνομιλία των δύο ανδρών, έγινε παρουσία του διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργου Κομίνη κατά την διάρκεια της διακοπής του αγώνα, εντός του χώρου των αποδυτηρίων της Τούμπας, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, ο κ.. Γκαγκάτσης προτρέπει τον κ. Δημητριάδη να μεταφέρει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει πιστόλι».

LUoR0hjp

Ο αξιωματούχος της ΑΕΚ, απαντά πως «βγήκανε με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν», προσθέτοντας πως «προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας».

Σοκαρισμένος ήταν ο Γ. Κομίνης στα αποδυτήρια της Τούμπας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λυπηθείτε με. Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Εγώ τελείωσα. Δεν πρόκειται να ξανασφυρίξω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News