339
Η Μαράια Κάρει, στα 47 της. Οταν τραγουδούσε το «All I Want For Christmas Is You» ήταν 24... | Instagram/MariahCarey

Πόσο δημοφιλές ήταν στην Ελλάδα εφέτος το «All I Want For Christmas Is You»;

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 15:20
Η Μαράια Κάρει, στα 47 της. Οταν τραγουδούσε το «All I Want For Christmas Is You» ήταν 24...
|Instagram/MariahCarey

Πόσο δημοφιλές ήταν στην Ελλάδα εφέτος το «All I Want For Christmas Is You»;

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 15:20

Η Μαράια Κάρεϊ δεν είναι τόσο δημοφιλής στην Ελλάδα και σίγουρα δεν χαίρει της αναγνώρισης που της αξίζει. Ισως να φταίει το παρουσιαστικό της, που βγάζει κάτι από Λας Βέγκας, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο στον χώρο του πενταγράμμου. Ηταν γιορτές του 1994 όταν κυκλοφορούσε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της «All I Want For Christmas Is You». Και ύστερα από 23 χρόνια, αυτό το τραγούδι εξακολουθεί να καταρρίπτει όλα τα μουσικά ρεκόρ. Αυτό που γίνεται εφέτος είναι απίστευτο.

Σύμφωνα με το Chart Data, το «All I Want For Christmas Is You» κατέλαβε την κορυφαία θέση στον κατάλογο με τα τραγούδια τραγουδίστριας με τα περισσότερα streams μέσα σε μία ημέρα στο Spotify, με 8.069.105 ροές στις 24 Δεκεμβρίου.

Συνολικά, τo «All I Want For Christmas Is You» έχει σημειώσει πάνω από 300 εκατ. streams στο Spotify και είναι πλέον το τρίτο τραγούδι της δεκαετίας του 1990 που έχει καταγράψει το συγκεκριμένο ρεκόρ και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για γυναίκα καλλιτέχνη.

Πριν από δέκα μέρες το Billboard ανακοίνωσε ότι το τραγούδι επέστρεψε ξανά στο «Billboard Top 10» και ότι για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του σκαρφάλωσε στη 9η θέση του chart! Η ίδια η τραγουδίστρια με μήνυμά της στο Instagram μας ενημέρωσε ότι το «All I Want For Christmas Is You» ήταν το Νο1 στις ψηφιακές πωλήσεις, το Νο1 στο Top100 των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και κορυφαία αναζήτηση στο Spotify και στο YouTube σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες – ήταν μάλιστα το 9ο πιο «δημοφιλές» τραγούδι στις δύο πλατφόρμες για την Ελλάδα!

Carey

Με όλα τα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι τα κέρδη που έχει αποφέρει το τραγούδι στην Μαράια Κάρεϊ. Σύμφωνα με το Newsweek, η τραγουδίστρια από τότε που κυκλοφόρησε το «All I Want For Christmas Is You», το 1994 έχει κερδίσει 60 εκατ. δολάρια.

Η 47χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, σόουλ και rhythm and blues, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός είναι η τρίτη γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ. Εχει πουλήσει περί τα 63,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...