347
Περιμένω να σβήσουν οι όποιες σκιές με επιχειρήματα, δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων εν όψει της κόντρας κορυφής στη Βουλή | Τwitter

Εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ και άλλος κυβερνητικός βουλευτής για την υπόθεση Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 11:26
Περιμένω να σβήσουν οι όποιες σκιές με επιχειρήματα, δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων εν όψει της κόντρας κορυφής στη Βουλή
|Τwitter

Εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ και άλλος κυβερνητικός βουλευτής για την υπόθεση Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 11:26

Μετά τον Νίκο Φίλη και τον Πάνο Σκουρλέτη ένας ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται τουλάχιστον προβληματισμένος από την υπόθεση Καμμένου με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Σε δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συζήτηση στην Βουλή, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, δήλωσε «βαθιά προβληματισμένος» για την υπόθεση, ομολογώντας με νόημα ότι«φοβάται» πως είναι εκτός της επίσημης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Είμαι βαθιά προβληματισμένος για τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η αμυντική μας πολιτική ή η διακρατική σχέση που δεν ξέρω και ακριβώς τι ρόλο παίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά

Τόνισε μάλιστα ότι περιμένει από τον Αλέξη Τσίπρα να διευκρινίσει όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, ειδικά «επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι οι μεσάζοντες σε αμυντικά συστήματα, σε εξοπλισμούς, έπαιξαν πολύ σκληρό παιχνίδι ρεμούλας το προηγούμενο διάστημα, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί».

Η «ηθική πλευρά της διακυβέρνησης είναι ένα από τα κορυφαία ζητήματα στα οποία θέλουμε να μην υπάρχει κανένα ζήτημα το οποίο να αμφισβητεί τον προσανατολισμό αυτής της κυβέρνησης. Η ηθική διακυβέρνηση είναι ένα μείζον ζήτημα και ελπίζω τελικά να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κάτι, ελπίζω», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι να σβήσουν οι όποιες σκιές με επιχειρήματα.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ακόμη ότι «συμμερίζεται τις σκέψεις Φίλη» για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία, σε σχέση και με τον πόλεμο και την ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη, αναφέροντας πως «η ιδεολογικοπολιτική επιχειρηματολογία που έχει είναι βάσιμη».

Ερωτηθείς αν του κάνει εντύπωση το γεγονός πως ένας άνθρωπος καταδικασμένος τελεσίδικα για οικονομικό έγκλημα είχε «security clearance» για τα ελληνικά στρατόπεδα, ώστε να ελέγχει τον οπλισμό που πρόκειται να εκποιηθεί, ο κ.Παπαδόπουλος αρκέστηκε να πει ότι περιμένει να ακούσει τις εξηγήσεις που θα δοθούν για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Εδώ δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι μαύρο το χρήμα για τον μεσάζοντα και αν υπήρξε», παρατήρησε ενώ σε νέα ερώτηση για το αν νιώθει ότι είναι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση, απάντησε μονολεκτικά: «Φοβάμαι». «Ελπίζω να μην έχουμε μια περίπτωση στην οποία οι μεσάζοντες έχουν παίξει τον ρόλο που βλέπαμε να παίζουν παλιά…», συμπλήρωσε με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...