363
Η Εύα Καϊλή έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη και υποστήριξε ότι οι Θεοδωράκης, Καμίνης και Μανιάτης είναι πολύ πιο κοντά στη λογική του | SOOC

Διαψεύδει την Καϊλή η Φώφη ότι δεν δέχθηκε ντιμπέιτ

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 10:21
Η Εύα Καϊλή έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ανδρουλάκη και υποστήριξε ότι οι Θεοδωράκης, Καμίνης και Μανιάτης είναι πολύ πιο κοντά στη λογική του
|SOOC

Διαψεύδει την Καϊλή η Φώφη ότι δεν δέχθηκε ντιμπέιτ

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 10:21

Την ακύρωση του ντιμπέιτ και ως εκ τούτου την απουσία ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου, λόγω των τραγικών γεγονότων στη Δυτική Αττική, γεγονός που υποβαθμίζει τις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, σημείωσε η ευρωβουλευτής της Ελιάς και στενή συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Εύα Καϊλή. Η πλευρά Γεννηματά όμως διαψεύδει κατηγορηματικά ότι δεν δέχθηκε τη διεξαγωγή του. Και παραπέμπει στην Επιτροπή Αλιβιζάτου στην οποία μάλιστα απέστειλε mail δηλώνοντας  έτοιμη για τηλεμαχία.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, η κυρία Καϊλή ισχυρίστηκε ότι ήταν η Φώφη Γεννηματά που αρνήθηκε την πρόταση για ένα ντιμπέιτ έστω την τελευταία στιγμή, το βράδυ του Σαββάτου. Ως γνωστόν η προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή, τηλεμαχία μεταξύ της κυρίας Γεννηματά και του κ. Ανδρουλάκη ακυρώθηκε λόγω του εθνικού πένθους για τα γεγονότα στη Δυτική Αττική με τους 16 νεκρούς από τις πλημμύρες.

kaili
Η Εύα Καϊλή στο στούντιο του ΣΚΑΪ

«Παρ’ ότι εδώ ο κόσμος χάνεται θα γίνει κανονικά την Κυριακή η διαδικασία» σχολίασε αρχικά –και με έναν ειρωνικό τόνο– η κυρία Καϊλή, για να συμπληρώσει στρέφοντας εμφανώς τα βέλη της κατά της πλευράς της προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Κακώς δεν θα γίνει διάλογος. Αν απ’ όλη αυτήν την ιστορία μας πείραξε ο διάλογος… Αν δεν μπορεί να γίνει ο διάλογος, νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει ούτε η εκλογική διαδικασία».

Στην ερώτηση γιατί δεν μπορούσε να μετατεθεί η διαδικασία την άλλη εβδομάδα, η ευρωβουλευτής της Ελιάς είπε: «Αρνήθηκε η κυρία Γεννηματά και η Επιτροπή (Αλιβιζάτου)». Η κυρία Καϊλή διέψευσε επίσης τον ισχυρισμό ότι η απουσία ντιμπέιτ έγινε κατόπιν συμφωνίας των δύο μονομάχων. «Δεν συνεννοήθηκαν. Εγινε πρόταση από τον κ. Ανδρουλάκη για να γίνει ντιμπέιτ το Σάββατο το βράδυ ή για να μετακινηθεί (η εκλογική διαδικασία) για την επόμενη εβδομάδα και δεν πέρασε αυτή η πρόταση, οπότε πάμε παρακάτω», είπε.

 

Στην παρατήρηση ότι οι ψηφοφόροι έδειξαν από την πρώτη Κυριακή μεγάλη προτίμηση στην κυρία Γεννηματά, η κυρία Καϊλή απάντησε πως ένα 60% ζήτησε μια διαφορετική ηγεσία. Υποστήριξε δε ότι η καινοτόμος πλατφόρμα του Ποταμιού, ένας πετυχημένος δήμαρχος όπως ο Γιώργος Καμίνης, ένας μεταρρυθμιστής υπουργός όπως ο Γιάννης Μανιάτης είναι πολύ πιο κοντά στον κ. Ανδρουλάκη. «Ο κόσμος έχει ανάγκη για μια πολιτική αλλαγή» τόνισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...