346
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Α.Τ. Πεύκης που έγινε στόχος καταδρομικής επιθέσης κουκουλοφόρων | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: «Εργο» της κυβέρνησης η αποφυλάκιση του βασανιστή της ηλικιωμένης στην Κυψέλη

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 16:56
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Α.Τ. Πεύκης που έγινε στόχος καταδρομικής επιθέσης κουκουλοφόρων
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: «Εργο» της κυβέρνησης η αποφυλάκιση του βασανιστή της ηλικιωμένης στην Κυψέλη

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 16:56

Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα φαινόμενα ανομίας, θέμα το οποίο ήδη φέρνει με πρωτοβουλία του στη Βουλή ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο νέος κύκλος της πολιτικής αντιπαράθεσης άνοιξε μετά από ειρωνικό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ προς την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τη σύλληψη του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται  -μεταξύ άλλων- για την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, τον περασμένο Μάιο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωσταντίνο Τσουβάλα,  προκειμένου να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου. «Όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ανεβάζοντας και σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε επιτεθεί για το θέμα και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του με αφορμή την καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης.

Τα όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την τελευταία επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη του 29χρονου, προκάλεσαν το ειρωνικό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου που σε επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για ‘την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία’. Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Προς απάντηση του σχολίου του κ. Τζανακόπουλου, η Νέα Δημοκρατία διευκρίνισε με νόημα σε ανακοίνωσή της ότι  «η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας», ενώ  «η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της κυβέρνησης» (κάνοντας εμμέσως αναφορά στις πληροφορίες ότι οι δράστες του βασανισμού της 85χρονης προ 15νθημέρου στην Κυψέλη, είχαν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου).

«Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς με αφορμή και τις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο καθ’ ύλην αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη – και ειδικά τον ισχυρισμό του ότι σήμερα οι πολίτες ζουν στο «πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ»!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...