332
Ο Τζουντ Λο στο φιλμ του Γκάι Ρίτσι «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» | Warner Bros

O Τζουντ Λο ένιωσε το «άγγιγμα» του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2017, 10:37
Ο Τζουντ Λο στο φιλμ του Γκάι Ρίτσι «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού»
|Warner Bros

O Τζουντ Λο ένιωσε το «άγγιγμα» του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2017, 10:37

Το να έχεις παίξει σε ταινία του Γούντι Αλεν είναι κάτι σαν το να έχεις πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή να λάβεις πρόσκληση στην ετήσια δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Είναι τέτοια η περιοδικότητα και το πλήθος της φιλμογραφίας του σπουδαίου αμερικανού σκηνοθέτη -μία κάθε χρόνο- που το να είσαι καλός ηθοποιός και να μην έχεις περάσει μπροστά από την κάμερά του, είναι ένα έλλειμμα. Ο Τζουντ Λο ήταν ένας από αυτούς που δεν είχαν κληθεί ως τώρα από τον Γούντι Αλεν.

Δύο φορές υποψήφιος για Οσκαρ, με παρουσίες σε φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Μάρτιν Σκορτσέζε, του Γουές Αντερσον, του Κένεθ Μπράνα, του Ζαν-Ζακ Ανό, του Μάικ Νίκολς και του Σαμ Μέντες -κολοσσών της Εβδομης Τέχνης δηλαδή-, ο 45χρονος σήμερα Λο δεν είχε δει ποτέ το όνομά του να παίζει για μια ταινία του Γούντι Αλεν. Ως τώρα.

Σύμφωνα με το Variety, ο Λο πρόκειται να ενταχθεί στο καστ της επόμενης ταινίας του Γούντι Αλεν μαζί με τις Ελ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Η άτιτλη μέχρι στιγμής ταινία θα είναι η τρίτη που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Άλεν για τα Amazon Studios του Τζεφ Μπέζος. Προηγήθηκαν τα φιλμ «Cafe Society» και «Wonder Wheel». Η τελευταία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Οπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες του Άλεν σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης, τίτλος και σύνοψη δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αν και πηγές λένε ότι η πλοκή ενδέχεται να περιστρέφεται γύρω από μια ιστορία αγάπης σε ώριμη ηλικία. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο του Τζουντ Λο δεν είναι επί του παρόντος γνωστές.

Ο βρετανός ηθοποιός αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας «Fantastic Beasts and Where to Find them» (Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται) στην οποία υποδύεται σε νεότερη ηλικία τον μάγο Αλμπους Ντάμπλντορ, έναν ρόλο που έγινε γνωστός από τους Ρίτσαρντ Χάρις και Μάικλ Γκάμπον στις ταινίες της κινηματογραφικής σειράς Χάρι Πότερ.

Ενδέχεται επίσης να υποδυθεί τον δρα Γουότσον στην τρίτη ταινία «Σέρλοκ Χολμς», η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής από την Warner Bros.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...