198
Ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανυπαρξία κέντρων αποτέφρωσης στην Ελλάδα | YouTube

Τα δάκρυα της Αννας Βαγενά στη Βουλή στη συζήτηση για την αποτέφρωση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2017, 13:11
Ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανυπαρξία κέντρων αποτέφρωσης στην Ελλάδα
|YouTube

Τα δάκρυα της Αννας Βαγενά στη Βουλή στη συζήτηση για την αποτέφρωση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2017, 13:11

Ηταν μια δύσκολη στιγμή ακόμα και για κάποιον που εξ επαγγέλματος έχει μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του και να παίζει έναν ρόλο. Μια από τις πρώτες εμφανίσεις της Αννας Βαγενά, ηθοποιού και βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μετά τον θάνατο του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη, είχε ως θέμα τη μη λειτουργία κέντρων αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν η ίδια αναγκάστηκε να ταξιδέψει με τη σορό του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλγαρία προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του να αποτεφρωθεί. Και κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, την Παρασκευή, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η κυρία Βαγενά ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών σχετικά με τη σύσταση και λειτουργία κέντρου αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της και ενώ διηγούνταν την εμπειρία της από το ταξίδι στη Βουλγαρία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «δεν μπορεί εμείς να έχουμε μεσαίωνα και η Βουλγαρία όχι, λες και στη γειτονική αυτή χώρα δεν είναι θρήσκοι».

Συγκινημένος απευθύνθηκε στην κυρία Βαγενά και ο προεδρεύων του σώματος, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος από την έδρα της είπε ότι όλοι οι βουλευτές είναι δίπλα της σε αυτή την φάση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...