111
Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το νομοσχέδιο εναντίον του καπνίσματος λίγο πριν κατατεθεί στη Βουλή | Digital Artwork: Moufanet

Με κάψιμο από τσιγάρο του Πολάκη ήρθε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το κάπνισμα

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 15 Μαρτίου 2017, 15:45
Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το νομοσχέδιο εναντίον του καπνίσματος λίγο πριν κατατεθεί στη Βουλή
|Digital Artwork: Moufanet

Με κάψιμο από τσιγάρο του Πολάκη ήρθε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το κάπνισμα

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 15 Μαρτίου 2017, 15:45

Ενα τσιγάρο που προφανώς έπεσε από το τασάκι ή αφέθηκε από αφηρημάδα, έχει αφήσει πεντακάθαρα ίχνη επάνω στην πρώτη σελίδα (δίπλα στο Εθνόσημο) του νομοσχεδίου που επιβάλει περιορισμούς και μεγάλες ποινές σε όσους εκθέτουν τους άλλους στον καπνό τους.

Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης υπερασπίστηκε από τα έδρανα της κυβέρνησης την καμμένη εμφάνιση του νομοσχεδίου κατηγορώντας όσους τον ειρωνεύτηκαν σαν νεοφιλεύθερα τσιράκια της διαπλοκής που θέλουν να ρίξουν τους πυροσβέστες στην ανεργία.

Τέλος, τόνισε ότι όταν κάποιος δουλεύει όλη την ημέρα για να επεξεργαστεί ένα νομοσχέδιο στην αίθουσα συσκέψεων είναι λογικό να ανάψει ένα τσιγάρο για να «καθαρίσει το μυαλό» ενώ επέμεινε ότι αφού το νομοσχέδιο δεν ισχύει ακόμα, δεν έκανε τίποτα παράνομο.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News