437
Η Σπυροπούλου βρίσκεται μακριά από το πρότυπο που προωθεί το «Survivor» – το σώμα της παραπέμπει κυρίως στη μέση Ελληνίδα | YouTube

Χλευάζοντας την Σπυροπούλου

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 26 Ιανουαρίου 2018, 11:32
Η Σπυροπούλου βρίσκεται μακριά από το πρότυπο που προωθεί το «Survivor» – το σώμα της παραπέμπει κυρίως στη μέση Ελληνίδα
|YouTube

Χλευάζοντας την Σπυροπούλου

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 26 Ιανουαρίου 2018, 11:32

Το τελευταίο επεισόδια του «Survivor» για αυτήν την εβδομάδα, προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. «Survivor» έχει πάλι την Κυριακή. Τι να κάνουμε και εμείς οι fan; Θα αντέξουμε, θα σπρώξουμε τις ώρες για να φύγουν πιο γρήγορα. Από το βράδυ της Τετάρτης ως και το πρωί της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναμενόμενο. Την Τετάρτη όλοι όσοι είδαμε «Survivor» το κάναμε για να δούμε την Κωνσταντίνα να βάζει τις καμπύλες της στην οθόνη δίπλα στα καλοσχηματισμένα κορμιά, στους γραμμωμένους κοιλιακούς και, πολύ φοβάμαι σε ενδείξεις κατανάλωσης σκευασμάτων που δίνουν φουσκωμένους μύες και ταλαιπωρημένα συκώτια. Μέχρι να μπει η Κωνσταντίνα στο παιχνίδι, το «Survivor» ήταν μία εκπομπή όπου οι γυναίκες έχουν μικρότερο στήθος από τους άνδρες. Θα μπορούσε να προβάλλεται και στο Discovery.

H Σπυροπούλου μπήκε στο παιχνίδι και έγινε δεκτή με χλεύη. Από το κοινό, αλλά και από τους συμπαίκτες της που, στο Συμβούλιο του Νησιού, δεν μπορούσαν να σταματήσουν το νευρικό γέλιο, όταν η Κωνσταντίνα έλεγε ότι γυμνάζεται και προσπαθεί να κρατηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Ηταν μία αμήχανη, προσβλητική θα έλεγα, στιγμή που στο Twitter διαρκεί δύο εικοσιτετράωρα.

Η Σπυροπούλου χλευάζεται για δύο λόγους: για την προσωπική της ζωή και τα κιλά της. Οσον αφορά την προσωπική της ζωή, με συγχωρείτε δεν θα ψωνίσω από αυτόν τον πάγκο. Ομως όσον αφορά τα κιλά της, έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε αυτά που γράφονται. Και γράφονται αρκετά απαίσια πράγματα. Για την εμφάνιση της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια και πάει λέγοντας. Στο παιχνίδι συμμετέχει και ένας μαύρος συμπατριώτης μας. Αν κάποιος έλεγε ή έγραφε κάτι σχετικό με το χρώμα του, το Twitter θα τον είχε περιλάβει ως ρατσιστή. Για την Σπυροπούλου δεν ακούγεται ούτε μία ένσταση περί σεξισμού, έτσι για τους τύπους. Και η ίδια προσεφέρθη στα θηρία ως φρέσκο -και ζουμερό- κρέας προς κατανάλωση.

spyropoulou

Κατά βάθος πρόκειται για μία έντιμη συναλλαγή, πάνω σε μία ανήθικη βάση. Η Σπυροπούλου πληρώνεται με έναν κουβά ευρώ κάθε εβδομάδα για να είναι εκεί, να υφίσταται την ταλαιπωρία και να προκαλεί πικρόχολα σχόλια στο Τwitter. Αφελής δεν είναι, ξέρει τι θα γραφτεί και θα ειπωθεί για την ίδια, απλώς όλο αυτό το αποτιμά οικονομικά με τη γενναιόδωρη αμοιβή που θα λάβει. Προφανώς έχει γερό στομάχι ή το ποσό αξίζει την φυσική και κοινωνική της ταλαιπωρία.

Θα της βγει σε καλό. Μετά από λίγο καιρό η Σπυροπούλου θα εκφράζει την ένσταση του μέσου ανθρώπου σε ένα πρότυπο που απαιτεί όμορφα κορμιά, σκληρά αγόρια και εντυπωσιακά τατουάζ. Στα social media μπορεί να συνεχίσουν να γελάνε. Ομως στους καναπέδες της επαρχίας η Κωνσταντίνα θα γίνει η γατούλα που τα έβαλε με τα λιοντάρια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3