178
Η 12χρονη εν δράσει σε μία από τις προπονήσεις της | protothema.gr

Πέραμα: 12χρονη ξυλοφόρτωσε τον επίδοξο βιαστή της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 09:14
Η 12χρονη εν δράσει σε μία από τις προπονήσεις της
|protothema.gr

Πέραμα: 12χρονη ξυλοφόρτωσε τον επίδοξο βιαστή της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 09:14

Προ οδυνηρών… εκπλήξεων βρέθηκε ένας 26χρονος Αλγερινός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν επιχείρησε να επιτεθεί σε 12χρονο κορίτσι στο Πέραμα, την στιγμή που η μικρή έμπαινε στο σπίτι της.

Η 12χρονη επέστρεφε με το αστικό λεωφορείο που μάλιστα οδηγούσε ο πατέρας της. Στο ίδιο λεωφορείο επέβαινε και ο 26χρονος αλλοδαπός. Με το που αποβιβάστηκε η 12χρονη, την ακολούθησε και πριν καλά – καλά προλάβει να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της, τής επιτέθηκε επιχειρώντας να την αρπάξει προς το μέρος του.

Αυτό που δεν γνώριζε όμως, ήταν ότι η μικρή ήταν αθλήτρια του Σάντα, κινεζικής πολεμικής τέχνης.

Με αστραπιαίες κινήσεις η 12χρονη κατάφερε στον 26χρονο απανωτά χτυπήματα με αποτέλεσμα να σωριαστεί αυτός αιμόφυρτος στο  καπό σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Εν τω μεταξύ στην είσοδο του σπιτιού είχε κατέβει η μητέρα της. Μάνα και κόρη άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, με τον δράστη σοκαρισμένο από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί να τρέχει να φύγει πανικόβλητος.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου προσήλθε ο πατέρας της θαρραλέας μικρής για να υποβάλει μήνυση, πληροφορήθηκε ότι  ο 26χρονος Αλγερινός ήταν μέλος εγκληματικής συμμορίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...