387
|

Αγριος καβγάς ηθοποιού – ταξιτζή στο δικαστήριο με αφορμή τα σεξουαλικά όργανα του βιασμού

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2020, 17:58

Αγριος καβγάς ηθοποιού – ταξιτζή στο δικαστήριο με αφορμή τα σεξουαλικά όργανα του βιασμού

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2020, 17:58

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν μέσα στη δικαστική αίθουσα ο κατηγορούμενος για βιασμό ηθοποιός Γιώργος Καρκάς (εδώ) με τον ταξιτζή που -όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα των σεξουαλικών του ορέξεων κατά τη διάρκεια της «περιπετειώδους» κούρσας τον Νοέμβριο του 2018 (εδώ).

Ο καβγάς στη δίκη του ηθοποιού «άναψε» όταν το δικαστήριο συναίνεσε στο να επιδειχθούν στοιχεία της δικογραφίας και συγκεκριμένα τα σεξουαλικά βοηθήματα που φέρεται να χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος για να βιάσει τον αυτοκινητιστή.

Υπενθυμίζεται ότι στην τσάντα του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί είχαν βρει ναρκωτικά χάπια, σπρέι με το υγρό jungle juice, έναν κολποδιαστολέα, μία πρωκτική σφήνα, δύο μεταλλικά εργαλεία που προσαρμόζονται στο ανδρικό μόριο και ένα  μεταλλικό αντικείμενο μήκους περίπου 30 πόντων που έμοιαζε με λοστό.

Αφορμή για τον άγριο καβγά αποτέλεσε όσα είπε μάρτυρας κατηγορίας -με την ιδιότητα της ψυχολόγου- περί σαδομαζοχιστικών συμπεριφορών του κατηγορούμενου και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός, δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου», είπε η μάρτυρας προκαλώντας την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης:

«Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά;»

«Εχω γνώση της δικογραφίας», απάντησε η ψυχολόγος που μίλησε και για χρήση ουσιών από τον κατηγορούμενο το βράδυ του βιασμού.

«Ποιες ουσίες;» αντέδρασε ο ηθοποιός.

«Αυτές που πίνεις», τού απάντησε τότε ο ταξιτζής.

«Και εσύ πουλάς», του ανταπάντησε ο προφυλακισθείς ηθοποιός, για να ανάψει για τα καλά ο καβγάς, με βρισιές από την πλευρά του οδηγού ταξί και αντίστοιχου ύφους φωνές από το ακροατήριο (σ.σ. «κάτσε κάτω ρε τραμπούκε»),

Στην κατάθεσή της, η σύντροφος του ταξιτζή περιέγραψε την έξαλλη κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν βγήκε από το γραφείο του ιατροδικαστή που τον είχε εξετάσει.

«Εκεί που κάθομαι και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος “τι μου έκαναν”. Εκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση (…) βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες», όταν έμαθε ότι «τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο», ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του κατηγορούμενου επέμεινε πως ο γιος του δεν θα μπορούσε να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα.

Κατά την κατάθεσή του, απέδωσε την καταγγελία του ταξιτζή στον πανικό του όταν κατάλαβε ότι «θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο».

Επικαλέστηκε μάλιστα αναφορές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης περί εμπλοκής του καταγγέλλοντος  με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...