658
Tα νέα Airbus που εντάσσονται συνεχώς στον στόλο της Aegean είναι εξοπλισμένα με wifi και πολλές ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν το ταξίδι άνετο και απολαυστικό | Aegean Air

Wi-Fi πάνω απ’ τα σύννεφα με τα φτερά της Aegean

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2022, 18:37
Tα νέα Airbus που εντάσσονται συνεχώς στον στόλο της Aegean είναι εξοπλισμένα με wifi και πολλές ακόμη τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν το ταξίδι άνετο και απολαυστικό
|Aegean Air

Wi-Fi πάνω απ’ τα σύννεφα με τα φτερά της Aegean

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2022, 18:37

Πετάει – πετάει η Aegean. Πετάει – πετάει το ίντερνετ; Κι όμως πετάει! Στο εξής, όλοι οι επιβάτες της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi onboard, της νέας υπηρεσίας που κάνει το ταξίδι πιο άνετο αλλά και δημιουργικό για όσους επιθυμούν να αξιοποιούν επαγγελματικά το διάστημα που είναι στο αεροπλάνο.

Από σήμερα, όλοι οι επιβάτες της AEGEAN που θα ταξιδέψουν με ένα από τα ήδη εξοπλισμένα αεροσκάφη AIRBUS neo, θα έχουν πρόσβαση στα email τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ενώ θα μπορούν να κατεβάσουν περιεχόμενο βίντεο και ήχου. Καθώς θα παραλαμβάνονται νέα αεροσκάφη και ο στόλος θα εξοπλίζεται σταδιακά, όλο και περισσότεροι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία AEGEAN Wi-Fi onboard.

Ολοι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία για 10 λεπτά με το πακέτο «Free 10’» ενώ όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στην υπηρεσία σε όλη την πτήση, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο «Text and surf» ή το πακέτο «Stream» για μεγαλύτερη ταχύτητα και επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ή ακρόασης ήχου στο διαδίκτυο.

Aegean Air

Τo πακέτο υπηρεσιών «Stream» θα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της Business Class. Αντίστοιχα θα προσφέρεται δωρεάν το πακέτο “Text & Surf” στα Gold μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, ενώ παρόμοιες παροχές θα προσφέρονται μελλοντικά και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών. Ετσι, οι επιβάτες θα μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι στο internet και ταυτόχρονα να απολαύσουν μέσα από την αναβαθμισμένη ψυχαγωγική πλατφόρμα, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσικές επιλογές και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Aegean Air

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε σήμερα χάρη στο AEGEAN Wi-Fi onboard, μια επένδυση που διαμορφώνει το ψηφιακό μέλλον του ταξιδιού, να παρέχουμε μία ακόμα υπηρεσία υψηλών προδιαγραφών για κάθε επιβάτη» σχολίασε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, κ. Δημήτρης Γερογιάννης. «Η παροχή internet εν πτήσει, αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για εμάς και για τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους επιβάτες μας μια ποιοτική και διαρκώς αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαστήκαμε με την Inmarsat, τη Deutsche Telecom και την Display Interactive, όλες κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες του κλάδου τους», υπογράμμισε ο κ. Γερογιάννης και κατέληξε τονίζοντας πως «οι επενδύσεις  σε σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και στον τεχνολογικό μετασχηματισμό της AEGEAN δεν σταμάτησαν να υλοποιούνται κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης που τόσο έπληξε τον κλάδο».

Aegean Air
Η κορυφαία πλατφόρμα στην Ευρώπη

Για την ανάπτυξη της υπηρεσίας Wi-Fi onboard πάνω στην τεχνολογική πλατφόρμα του European Aviation Network, η οποία αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή ευρυζωνικού internet εν πτήσει στην Ευρώπη, καθώς προσφέρει ασύγκριτες ταχύτητες, αδιάλειπτη κάλυψη και σημαντικά χαμηλότερο χρόνο αναμονής (latency) από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή στην αγορά, η AEGEAN συνεργάστηκε με την Inmarsat, τη Deutsche Telekom και τη Display Interactive.

«Η τεχνολογική λύση που προσφέρουμε παρουσιάζει σημαντική διείσδυση στον κλάδο και ήδη χαίρει της προτίμησης των κορυφαίων της αεροπορικής αγοράς στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η AEGEAN μας εμπιστεύτηκε και εργάστηκε μαζί μας, όπως και μαζί με την Deutche Telekom, για να παρέχει στους επιβάτες της μια ταξιδιωτική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Philippe Carette, πρόεδρος της Inmarsat Aviation, ενώ ο ο Rolf Nafziger μιλώντας εκ μέρους της Deutsche Telekom Global Carrier πρόσθεσε πως «το European Aviation Network αποτελεί μια τεχνολογική λύση απόλυτα προσαρμοσμένη στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της Ευρώπης. Για τους επιβάτες της AEGEAN, προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία συνδεσιμότητας όσο πετούν πάνω από την ευρωπαϊκή ήπειρο ενώ για την εταιρεία αποτελεί μια εξαιρετικά έξυπνη επιχειρηματική κίνηση λόγω του μικρού σε μέγεθος, βάρος και απαιτήσεις συντήρησης, εξοπλισμού. Χάρη στη διείσδυσή του, το EAN όχι μόνο θα παρέχει ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα στους επιβάτες της AEGEAN σήμερα, αλλά για πολλά χρόνια στο μέλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες, για την υπηρεσία AEGEAN Wi-Fi onboard επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

Aegean Air

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News