299
Η Τζένιφερ Λόπεζ στη σέξι φωτογράφισή της για το περιοδικό InStyle | Facebook / InStyle

Τζένιφερ Λόπεζ: «Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν»

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2018, 17:31
Η Τζένιφερ Λόπεζ στη σέξι φωτογράφισή της για το περιοδικό InStyle
|Facebook / InStyle

Τζένιφερ Λόπεζ: «Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν»

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2018, 17:31

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανήκει στην κατηγορία γυναικών που όσο μεγαλώνουν, γίνονται ωραιότερες. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μία ακόμη αποκαλυπτική δημιουργία, αυτή τη φορά για το περιοδικό InStyle.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε φορώντας μία εντυπωσιακή κάπα σε μεταλλικό πράσινο, που αφήνει εντελώς ακάλυπτες τις διάσημες καμπύλες της. Αν και η καριέρα της ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια, η Λόπεζ αποδεικνύει περίτρανα πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πρώτες καυτές εμφανίσεις της, έχοντας στα 49 της ένα σώμα που συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και το οποίο η ίδια αποδίδει σε τρία πράγματα: καθόλου καφεΐνη, καθόλου αλκοόλ και πολύς ύπνος. «Εχω φροντίσει τον εαυτό μου και τώρα φαίνεται», λέει στη συνέντευξή της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πιο σέξι από ποτέ, στα 49 της (Facebook / InStyle)

Οσο για το αν βιώνει το πέρασμα του χρόνου από πάνω της, σχολιάζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρήσει κενά μνήμης ή χαμηλά επίπεδα ενεργητικότητας, αν και παραδέχεται πως θολώνουν τα μάτια της όταν κοιτάζει την οθόνη του κινητού της, πως νιώθει πόνους στην πλάτη και ενίοτε χαλαρούς τους μύες της όταν χορεύει για πολλή ώρα, κάτι που καταπολεμά κάνοντας ειδικές ασκήσεις με βάρη στην γυμναστική της.

Επίσης τονίζει ότι πάντα αποδεχόταν το σώμα της όπως είναι, ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει εξοντωτική δίαιτα για να απαρνηθεί τις καμπύλες της. «Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν και ήταν μέρος της κουλτούρας μας».

ANTHONY MAULE / InStyle

Η  Λόπεζ σχολίασε επίσης τα διάφορα κίτρινα δημοσιεύματα, στα οποία πρωταγωνιστεί, σημειώνοντας πως νιώθει πιο ασφαλής σήμερα που υπάρχουν τα social media, παρά παλιότερα. «Παλιά ήταν πολύ χειρότερα. Τότε απλώς πίστευαν ο,τιδήποτε διάβαζαν σε ένα περιοδικό. Τώρα τουλάχιστον, μπορώ ανά πάσα στιγμή να αποκαταστήσω την αλήθεια μέσω Instagram», λέει.