264
Για όποιο... ατύχημα, η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας είναι δίπλα σας | Public

Τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις επισκευές σε iPhone και iPad

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 20:00
Για όποιο... ατύχημα, η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας είναι δίπλα σας
|Public

Τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός για όλες τις επισκευές σε iPhone και iPad

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 20:00

Τα Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται δίπλα σε όλους όσους έχουν πάθος με τα προϊόντα Apple, για τις στιγμές που όλα μπορούν να συμβούν. Με έως και -30% έκπτωση σε επισκευές iPhone και iPad, κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε το αντιμετωπίζει η εξειδικευμένη ομάδα service των Public.

Για όλες τις απρόβλεπτες καταστάσεις, για τις στιγμές που η συσκευή σας βρίσκεται στο πλυντήριο «ξεχασμένη» στο μπουφάν σας, για τις στιγμές που γίνεται το νέο «παιχνίδι» για το αγαπημένο σας κατοικίδιο ή για εκείνες τις στιγμές που απλά σας πέφτει από τα χέρια, μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public μπορεί να τα κάνει όλα απλούστερα! Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στις συσκευές iPhone και iPad μπορεί να επιλυθεί εύκολα και πάντα με την εγγύηση Public!

Γνωρίζοντας ότι οι κάτοχοι iPhone είναι 23% πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα της συσκευής τους, τα καταστήματα Public προσφέρουν νέες προνομιακές τιμές για την επισκευή των αγαπημένων Apple προϊόντων. Για δυσκολίες στη σύνδεση του Wi-Fi και προβλήματα software, αλλά και για αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας της συσκευής, οι 150 εξειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να δώσουν τη λύση, με:

Αλλαγή οθόνης σε όλα τα μοντέλα iPhone από 38,99€
Αλλαγή μπαταρίας σε όλα τα μοντέλα iPhone από 25,99€
Αλλαγή οθόνης σε όλα τα μοντέλα iPad από 63€

Public_service_image2

Τα καταστήματα Public, με τις υπηρεσίες μεταφοράς επαφών και setup σε iPhone και iPad, φροντίζουν για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, παραδίδοντας το καινούριο επιλεγμένο iPhone ή iPad, έτοιμο και σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.