371
|

Στάση «διακοπές»: Appόλαυσε την Ελλάδα όπως ποτέ ξανά

Avatar Advertorial 24 Ιουλίου 2020, 19:56

Στάση «διακοπές»: Appόλαυσε την Ελλάδα όπως ποτέ ξανά

Avatar Advertorial 24 Ιουλίου 2020, 19:56

Αυτό το καλοκαίρι όλοι μιλούν για επιστροφή στη νέα κανονικότητα. Η Coca-Cola, όμως, σε καλεί σε μια νέα εποχή, σε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, στο οποίο αφήνουμε πίσω ό,τι παλαιό, προχωράμε μαζί και ξαναχτίζουμε τον κόσμο. Καλύτερο!

Και από το πρότυπο του τυπικού τουρίστα, σε προσκαλεί να γίνεις το πρότυπο του γνήσιου ταξιδιώτη. Εκείνου που δε χάνει την ευκαιρία να περιπλανηθεί σε άγνωστες γωνιές, να μιλήσει με ντόπιους, να δοκιμάσει αυθεντικές συνταγές, να γνωρίσει τα τοπικά έθιμα και να απολαύσει την κάθε στιγμή με τους συνταξιδιώτες του!

Σε καλεί να ανοίξεις μια παγωμένη Coca-Cola και να απολαύσεις ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων στην Ελλάδα! Γιατί φέτος τα ταξίδια μετατρέπονται στην πιο πρωτόγνωρη εμπειρία. Και για ακόμη μια φορά η Coca-Cola θέλει να δίνεις σε κάθε στιγμή το πιο μοναδικό χρώμα.

Για να σε διευκολύνει, «ντύνει» κάθε στάση λεωφορείου με την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία/στιγμιότυπο και σε παρασύρει σε αποδράσεις, υπενθυμίζοντάς σου ότι κάθε λεπτό αξίζει! Και σου δίνει τις “ευκαιρίες” να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά και να εκτιμήσεις ό,τι ενδεχομένως θεωρούσες δεδομένο. Οπως, για παράδειγμα, το τρένο που δεν πρόλαβες και τελικά έμεινες να περιπλανιέσαι σε άγνωστες γωνιές της πόλης σου ως το πρωί. Ή το εστιατόριο που δε βρήκες στον χάρτη και αντ’ αυτού κατέληξες να τρως πάνω στο κύμα.

Και επειδή, οι στάσεις του λεωφορείου μπορούν μόνο νοερά να σε ταξιδέψουν, η Coca-Cola σε προκαλεί να γεμίσεις το καλοκαίρι σου με εμπειρίες! Με τρία βήματα μπορείς και εσύ να ταξιδέψεις σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Πελοπόννησο αλλά και στην Αθήνα! Κυριολεκτικά! Πώς; Βρες τον κωδικό κάτω από το καπάκι, καταχώρησέ τον στο Coca-Cola app και κέρδισε μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα! Και αν δεν τα καταφέρεις, να θυμάσαι πως όλοι ξεκλειδώνουν μυστικά και ιστορίες από όλη την Ελλάδα, που θα αποτελέσουν έμπνευση και οδηγό για το δικό σου καλοκαίρι!

Απόλαυσε μία παγωμένη Coca-Cola και άσε τις μυρωδιές, τα χρώματα, τις εικόνες και τις γεύσεις να σε παρασύρουν,  να απολαύσεις το ελληνικό καλοκαίρι, όπως ποτέ ξανά!

Ισχύει για τις συσκευασίες 330 και 500 ml Coca-Cola Original, Light και Zero.