162
Απο αριστερά: Ο Βασίλης Κουτεντάκης και ο Κώστας Παναγόπουλος |

Η Τράπεζα Πειραιώς επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 22:29
Απο αριστερά: Ο Βασίλης Κουτεντάκης και ο Κώστας Παναγόπουλος
|

Η Τράπεζα Πειραιώς επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2020, 22:29

Ισχυρό χορηγό απέκτησε ο ΣΕΓΑΣ στην προσπάθειά του να αντεπεξέλθει στις όλο και αυξανόμενες οικονομικά ανάγκες της ομοσπονδίας.

Έτσι, Επίσημος Χορηγός για το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεών του, με κορωνίδα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους και ο Βασίλης Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και Εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ. Σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας, η Τράπεζα Πειραιώς, με μακρά παράδοση σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει τον κλασικό αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι», παραμένοντας σταθερή στις αξίες της, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερες διακρίσεις για τους αθλητές μας».

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε: «Εκ μέρους όλων μας στο ΣΕΓΑΣ καλωσορίζω τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της τράπεζας Πειραιώς, όχι μόνο στο χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, αλλά και στην οικογένεια του ελληνικού στίβου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...