203
Εθελοντές στην υγεία ζητεί το υπουργείο Υγείας | Υπουργείο Υγείας

Ζητούνται άμεσα εθελοντές όλων των ειδικοτήτων από το υπ. Υγείας

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 12:32
Εθελοντές στην υγεία ζητεί το υπουργείο Υγείας
|Υπουργείο Υγείας

Ζητούνται άμεσα εθελοντές όλων των ειδικοτήτων από το υπ. Υγείας

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 12:32

Αγγελία για εθελοντές δημοσιεύει το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δυσανάλογη κατάσταση με την αύξηση ασθενών και μείωση του προσωπικού που έχει δημιουργηθεί λόγω κορονοϊού στα ελληνικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η αγγελία και οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

«Η υγειονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την πανδημία λόγω της νόσου COVID-19, είναι πρωτόγνωρη και η εξέλιξή της αναμένεται ραγδαία.

Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη, ώστε να αντιμετωπισθούν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Η στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των επαγγελματιών του είναι απαραίτητη με όποιες δυνάμεις μπορεί ο καθένας μας.

Στην προσπάθεια αυτή, το υπουργείο Υγείας ενισχύει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης με κάθε τρόπο, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Το εθελοντικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές, αλλά και συνταξιούχοι επιστημών υγείας.

Επίσης, μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί να προσφέρει σε αυτόν τον αγώνα παρέχοντας διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας, ανεξαρτήτως της ειδίκευσης που έχει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο σύνδεσμο: moh.gov.gr»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...