173
| SOOC

Υποψηφιότητα-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:06

Υποψηφιότητα-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:06

Μια υποψηφιότητα που έρχεται να ροκανίσει την ήδη προβληματική -δημοσκοπικά- παρουσία του Νάσου Ηλιόπουλου, υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέπληξε την Κουμουνδούρου: ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συνεργαζόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους, Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος διατέλεσε και αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων απέναντι στον επίσημα υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλο.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε ομόφωνα την Κυριακή στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων.

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

Μάλιστα, ο κ. Τσιρώνης δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

Η ανακοίνωση του κ. Τσιρώνη έρχεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του υφυπουργού Εργασίας κ. Ηλιόπουλου να καταφέρει να κάνει διακριτή την υποψηφιότητά του. Μια δημοσκόπηση τον μέτρησε στο 6% αν και είναι πολύ νωρίς για τέτοιες προβλέψεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...