279
Σύμπασα η ευτυχισμένη οικογένεια Ρονάλντο | Facebook

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: «Η σχέση μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 13:45
Σύμπασα η ευτυχισμένη οικογένεια Ρονάλντο
|Facebook

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: «Η σχέση μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 13:45

Για έναν έρωτα με την πρώτη ματιά κάνει λόγο η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, σε συνέντευξη της στην ιταλική Corriere della Sera.

«Ναι, ήταν κεραυνοβόλος και για τους δυο μας», λέει η νεαρή ισπανίδα, που σπεύδει να σημειώσει πως η καθημερινότητα με τον διάσημο άντρα της είναι εύκολη επειδή «με ένα βλέμμα καταλαβαινόμαστε αμέσως τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει μεγάλη αρμονία μεταξύ μας και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Και εγώ νιώθω όμορφα στο Τορίνο, μου θυμίζει την παιδική μου ηλικία λόγω του κλίματος και των βουνών».

«Στο σπίτι μας αρέσει να περνάμε ελεύθερο χρόνο μαζί σαν οικογένεια αλλά και να δουλεύουμε πολύ. Ο Κριστιάνο προπονείται καθημερινά και εγώ αφιερώνω τον εαυτό μου στην καριέρα μου ως μοντέλο. Τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στην έναρξη μιας νέας οικογενειακής επιχείρησης, αλλά τις περισσότερες φορές τις αφιερώνω για να φροντίζω την εκπαίδευση των παιδιών μου, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα», επισημαίνει.

Όσον αφορά στη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα, τονίζει πως «τα διαχειρίζομαι μόνη μου, δεν έχω ατζέντη ή μάνατζερ από πίσω από αυτά, γι’ αυτό άλλωστε δεν αναρτώ φωτογραφίες κάθε μέρα, το κάνω μόνο όταν έχω χρόνο».

Τέλος, και στην ερώτηση κατά πόσο θα επενέβαινε αισθητικά στο πρόσωπο ή το σώμα της, κάποια στιγμή στη ζωή της, η Χεορχίνα υποστηρίζει πως «μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αλλά χωρίς εμμονές. Η καθημερινή καθαριότητα και η ενυδάτωση φτάνουν για το δέρμα μου», ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «ανθρώπινη και προσηνή. Τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Είμαι εξαιρετικά ειλικρινής ως άτομο αλλά και λίγο επιφυλακτική και αυτό με κάνει αρχικά να είμαι προσεκτική με τους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...