210
|

Χαρδαλιάς κατά Κουμουτσάκου: «Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2020, 18:57

Χαρδαλιάς κατά Κουμουτσάκου: «Κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2020, 18:57

Με μια δήλωση η οποία φαίνεται ότι απηχεί την ενόχληση όλης της κυβέρνησης σχολίασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την ενέργεια του Γιώργου Κουμουτσάκου, αν. υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, να πάει εν μέσω έξαρσης της επιδημίας στην Αττική να κοινωνήσει στην εκκλησία, αμφισβητώντας δημοσίως τις συστάσεις των επιστημόνων (εδώ).

Ερωτηθείς σχετικά, κατά την τακτική ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Χαρδαλιάς παρατήρησε ότι ως μέλη της κυβέρνησης πρέπει να τηρούμε τους κανόνες που καλούμε τους πολίτες να τηρούν.

«Ολοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι επιλέξαμε να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η ενέργεια του κ. Κουμουτσάκου έχει προκαλέσει αντιδράσεις και εντός της κυβέρνησης, καθώς το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετουργίας το πρωί της Πέμπτης, στέλνει ασαφή μηνύματα προς τους ήδη μπερδεμένους πολίτες και υπονομεύει τις προσπάθειες επιστημόνων, την ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει σημάνει συναγερμό για την έκρηξη των περιστατικών μολύνσεων από κορονοϊό στην περιφέρεια της πρωτεύουσας –είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική υπάρχουν 2.100 ενεργά κρούσματα!

Ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να απολογηθεί με μια ανάρτηση στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε χωρίς την έγκρισή του και ότι δεν ενθαρρύνει «οποιονδήποτε σε αυτή τη στάση».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...