359
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σε δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο | EPA/ANDY RAIN

Βρετανία: «Συγκίνηση» στο παλάτι από τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2024, 15:05
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σε δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο
|EPA/ANDY RAIN

Βρετανία: «Συγκίνηση» στο παλάτι από τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Κέιτ

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2024, 15:05

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουν δεχθεί μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο της Κέιτ, ανέφερε ένας εκπρόσωπος τύπου του παλατιού του Κένσινγκτον σε ένα δελτίο τύπου.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι και οι δύο πάρα πολύ συγκινημένοι από τα μηνύματα συμπαράστασης (που έχουν σταλεί) από πολίτες από τη Βρετανία, την Κοινοπολιτεία και από ολόκληρο τον κόσμο», μετά το βίντεο της Κέιτ, στο οποίο ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο, δήλωσε  εκπρόσωπος Τύπου του Κένσινγκτον.

Δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον – EPA/TOLGA AKMEN

«Νιώθουν πολύ μεγάλη συγκίνηση από τη ζεστασιά και τη στήριξη των πολιτών», συμπλήρωσε.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ «είναι ευγνώμονες από την κατανόηση (του κοινού σχετικά) με το αίτημά τους για σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους αυτό το διάστημα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Την ανακοίνωση της Κέιτ για την ασθένειά της, ακολούθησαν μηνύματα συμπαράστασης εκ μέρους πολιτικών αξιωματούχων, διάσημων προσωπικοτήτων αλλά και πολιτών.

Ενα από τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Κέιτ Μίντλετον – Reuters

Την Κυριακή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που είναι πολύ δημοφιλής στη Βρετανία, πρωταγωνιστεί εκ νέου στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου.

Η εφημερίδα Mail on Sunday τη χαρακτηρίζει «πριγκίπισσα του θάρρους».

Η Sunday Telegraph επέλεξε να κοσμήσει το πρωτοσέλιδό της με μια φωτογραφία της Κέιτ και του Γουίλιαμ, σημειώνοντας στον τίτλο «η υπερηφάνεια του πρίγκιπα μπροστά στο θάρρος της συζύγου του».

Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Κέιτ έγραψε «κάθε λέξη» του μηνύματος που προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Η πριγκίπισσα ήθελε να το ανακοινώσει η ίδια με βίντεο, κάτι που θεώρησε «πιο ανθρώπινο», σύμφωνα με μία φίλη της που επικαλείται η εφημερίδα.

Η εφημερίδα Sun γράφει από την πλευρά της ότι η πριγκίπισσα και ο βασιλιάς Κάρολος, που πάσχει επίσης από καρκίνο, γευμάτισαν οι δυο τους την Πέμπτη στο κάστρο του Γουίνδσορ, την παραμονή της ανακοίνωσής της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...