147
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Η εμπειρία του βουλευτή Γιώργου Βλάχου στη ΜΕΘ και το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2021, 18:22
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Η εμπειρία του βουλευτή Γιώργου Βλάχου στη ΜΕΘ και το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2021, 18:22

Ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου με κορονοϊό, παρότι εμβολιασμένος.

«Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφέστατο: εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός, καθώς ο εμβολιασμένος έχει περισσότερες δυνατότητες να αντεπεξέλθει, ακόμα και εάν ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος» είπε με νόημα ο βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, λίγο πριν αρχίσει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις «στρατηγικές επενδύσεις».

«Βρέθηκα 12 μέρες στην απομόνωση… τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτή τη μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, των νοσηλευτών και των φαρμάκων» είπε ο κ. Βλάχος, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να μετατρέψει σε αορίστου τις συμβάσεις του νοσηλευτικού προσωπικού «που κρατούν την καθημερινή λειτουργία των νοσοκομείων». Κάποια στιγμή, (πρέπει) να μη νιώθουν την αγωνία της ανανέωσης της σύμβασής τους, είπε ο κ. Βλάχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News